Vind i Wordfeud med “Vind i Wordfeud”

Bogen “Vind i Wordfeud” er udgivet af FeudMaster.dk og Turbineforlaget Århus. Bogen fås både som almindelig bog og som elektronisk bog (e-bog). Bogen hjælper dig med at nå til næste niveau i Wordfeud, og den vil gøre dig i stand til at slå de mange snydeprogrammer, der findes på nettet. Ved at læse bogen, vil du få en forståelse for de små detaljer, der gør den store forskel, når vinderen i Wordfeud skal udpeges. Køb bogen i dag og vind i morgen.

Du kan købe bogen her. Du kan læse anmeldelser af bogen her. Du kan læse mere om bogen her. Du kan læse om, hvordan man kan bruge bogen til at slå et snydeprogram her (Århus Stiftstidende). Og endelig kan høre forfatteren i P4 Formiddag fortælle om, hvordan man slår et snydeprogram, ved at vælge Fredag den 27. april udsendelsen på denne side (DR P4) og så spole 1 time og 30 minutter frem.

Se også vores hjemmeside, der er fyldt med tips og trick til, hvordan du bliver en bedre Wordfeud spiller. Du finder artikler, ordlister, statistikker, opgaver, turneringer, konkurrencer og meget andet, der alt sammen udelukkende har fokus på, at gøre DIG til en bedre Wordfeud spiller. Hvis du er dygtig til Wordfeud, kan du oven i købet vinde bogen, da den er førstepræmien i vore turneringer.