Vedrørende søgning i Wordfeud Ordbogen

På alle siderne kan du nu søge direkte i Wordfeud-ordbogen. Dvs. du kan skrive et ord, og få at vide om det er gyldigt eller ugyldigt i Wordfeud. Det er selvfølgelig ikke snyd, da du jo sådan set kan gøre det samme ved at skrive ordet i Wordfeud, og du kan selvfølgelig ikke skrive nogle bogstaver ind og så få lavet kombinationer af bogstaverne; det er nemlig snyd. Du kan også lige så godt lade være med at bruge “search wildcards” (? og *); de virker selvfølgelig heller ikke.

Du kan lave 100 opslag om dagen på siden; begrænsningen er lavet af hensyn til de mange søde robotter, der kører rundt på nettet; på jagt efter nye ord, til dem der mangler ord. Her skal du selv have ordet, og så fortæller vi dig om det er gyldigt. Hvis du har brug for mere end 100 opslag om dagen, så spiller du for meget; selv om det egentlig er kontradiktorisk (du kan selv checke om det ord kan bruges i Wordfeud).

Hvis der er nogle ord, som du ved findes i Wordfeud (for eksempel “ØRT”), men som søgefunktionen ikke accepterer, så kan det være fordi du kører med en forkert kodetabel til de danske bogstaver. Hvis søgefunktionen derimod ikke accepterer “ZEN”; så må du gerne kontakte os :-)

Vi mener, at vores ordbog er korrekt med 99.9999% sikkerhed. Hvis du får et forkert svar, må du selvfølgelig gerne informere os.