Turneringsstatus

Her status og tilmelding til vore turneringer. Vær opmærksom på at vi starter omkring 30 nye turneringer hver måned, og det er derfor umuligt at nå at opdatere denne side hver dag.

FeudMaster Ligaen

Der stilles specielle krav til deltagerne i denne turnering. Læs mere om kravene og hvordan du tilmelder dig på: “FeudMaster Ligaen“.

Åbne Turneringer

Du kan finde de aktuelle åbne turneringer, ved at gå ind på Turneringssiden på Feudia og så vælge Type=Public, Status=Open, Dictionary=Danish og Board=Standard. Alle vore turneringer starter med “FeudMaster”

FeudMaster Ny Spiller. Til “absolute beginners”. 4 deltagere i hver gruppe. Her kan du få hjælp fra os til at komme i gang med turneringer. Oprettes ikke i øjeblikket, da der er lav tilgang af nye spillere.

FeudMaster SLOW. En serie med 8 mands eller 16 mands alle-mod-alle turneringer til dem, der gerne vil have lidt længere betænkningstid (1 uge til et helt spil). Læs mere på FeudMaster SLOW.

FeudMaster PØL. Store 8, 16 eller 32 mands alle-mod-alle turneringer for os, som ikke kan få nok. Læs mere på FeudMaster PØL.

FeudMaster Serien. 16 mand spiller indledende runde i 4 puljer, hvorfra de 2 forreste går videre til kvartfinaler. Herefter knock-out indtil vinderen er fundet. Nemt at gå til, da man maksimalt skal spille 7 spil for at finde vinderen. Læs mere på FeudMaster Serien.

Kommende Turneringer

FeudMaster LigaenÅBEN FOR TILMELDING. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig på: “FeudMaster Ligaen“.