Tælleskema

Et tælleskema benyttes til at tælle de bogstaver, der er blevet anbragt på brættet. Det giver et bedre overblik over, hvad der er tilbage i “posen”, og kan besvare spørgsmål som, “Har min modstander et “S” på hånden?” hurtigere. Det er ikke snyd at tælle bogstaver; det er også tilladt ifølge de officielle Scrabble-regler. Tælleskemaet giver dig ikke en fordel, du ikke kunne have opnået ved bare at bruge hovedet, bare i længere tid.

Vi har tre forskellige tælleskemaer.

Tælleskema 1 er et gammeldags tælleskema, hvis du foretrækker at sætte en streg, hver gang et bogstav er brugt. Tælleskema 1 finder du her:

Tælleskema 2 er et grafisk tælleskema, hvor du afkrydser eller overstreger de bogstaver, der bliver lagt ned. Det giver et bedre overblik over, hvad der er tilbage i posen. Tælleskema 2 finder du her:

Tælleskema 3 er et professionelt grafisk tælleskema, hvor du afkrydser eller overstreger de bogstaver, der bliver lagt ned. Det giver et bedre overblik over, hvad der er tilbage i posen. Det stammer fra bogen “Vind i Wordfeud”, og det er stillet til rådighed af Pedersen & Pedersen samt Artman Adventures. Tælleskema 3 finder du her: