Og hvad betyder det ord så?

Er “SHIN” et cateringfirma i Beirut? Er en “SUP” en meget lille skål suppe? Hvad får man ved bageren, hvis man bestiller to spandauer og en “KUF”? Er der virkelig folk, der har så travlt, at de siger “PST” i stedet for “PIST”? Er en “DØN” det samme som en opretstående rullekebab? Hvor mange “ERG” er der i en pose jordnødder? En række rigtig gode spørgsmål, som vi selv har lavet, og som du kan finde svar på her på siden.

Mange af de ord, som vi bruger i Wordfeud, virker fint og giver point, men hvad betyder de egentlig, og hvorfor er de med i sproget. Her en liste over nogle af de underlige ord, og hvad de betyder. Kloge folk hævder, at hvis man ved, hvad ord betyder, så bliver det også meget nemmere for hjernen at kombinere med dem. Samtidigt hænger ord bedre fast i hjernen, hvis man bruger dem i sit daglige sprog, så til gavn for læserne, lægger vi somme tider et eksempel ind, som man så kan øve sig på at anbringe i supermarkedet, banken, byretten eller til et møde med skattevæsenet, eller hvor man nu synes. Vi påtager os dog intet ansvar for de hændelser, der måtte indtræffe i den forbindelse.

Denne side opdateres hver gang vi finder et underligt ord, og det er stort set dagligt. Du må gerne selv lægge dine underlige ord ind i vores forum, så kigger vi på det, griner, og nogen gange skriver vi også noget om det.

“SHIN”

Er det noget sushi, er det et cateringfirma i Beirut, eller betyder det “Grim hund, du har” på kinesisk?”. “Det må da være løgn”, tænker du. ”Er det virkeligt gyldigt?”. Ja, desværre. Dels fordi jeg synes det er grimt; dels fordi det var min modstander, der fik point for det. Men den er god nok. Det er et verbum, og det er bydeform af “AT SHINE”, som selvfølgelig er noget man gør opad. Man kan “SHINE OP”, hvad der betyder at øge friværdien i ens hus eller give sin Facebook et facelift, men man kan ikke “SHINE NED”; selvom vi da har set folk prøve. Brug det med måde; modstanderen vil garanteret tro du snyder.

“MERLE”

“MERLE” er et verbum, som ifølge ordbogen normalt staves “MÆRLE”, men “MÆRLE” er ikke med i Retskrivningsordbogen af en eller anden underlig årsag. Det betyder blandt andet “at fortøje” og bruges mest i maritime kredse. Det er også herfra “MÆRLESPIGER” stammer, et yndet våben i forbindelse med slagsmål på små ydmyge havneknejper og hyppigt brugt i sørøverfilm, når man har tabt sit sværd. Lusk slog også en gang Mickey Mouse ned med sådan en, i forbindelse med nogle lyssky affærer under ledelse af Sorteper (kilde: Anders And og Co. 1978).

“ACRE”

“ACRE” står pænt og nydeligt i Retskrivningsordbogen, men det er ikke noget man kan finde i Ordbog over det danske sprog. “ACRE” er en engelsk/amerikansk måleenhed for areal og betyder oprindeligt det samme som “AGER”. Det er defineret som “det stykke land, som en oksetrukket plov kan pløje på en dag”, og det er jo et solidt fundament for en opdeling af et stykke land. Det er også et meget gammelt mål. I fortegnelsen over alt gods i England fra 1086 regnede man med, at en bondegård skulle bruge 120 “ACRE” (svarende til lidt under 100 tønder land for de landbrugsinteresserede). Hvorfor man putter land i tønder, vender vi tilbage til en anden gang.

Wordfeud. Dagens ord "ACRE". Det areal man kan pløje på en dag med en hjulplov

“NASALITET”

Ordet er selvfølgelig valgt fordi “vi” nu igen er landet på den røde planet. Tak til NASA for underholdningsværdien og find så noget liv, så vi kan få endnu en ordbog i Wordfeud fyldt med reklamer for marsvin og marsvin og gerne nogle flere modstandere. “NASALITET” er meget præcist forklaret i den dansk Wikipedia, så den har vi da bare hugget: “NASALITET er sammenfattende udtryk for forskellige klangforandringer af talen, som beror på forskellig grad af indblanding af næsehulen. Først og fremmest påvirkes vokalerne. Nasaliteten selv påvirkes af velofarynx-funktionen.”. Så skulle det rumfartøj vist være landet.

Nasalitet. Wordfeud ord.

“KÅG”

Lyder jo som en klar trykfejl: “Kåg lige to af de røde og så godt med sennep, tak”, men det er det nu ikke. Det er i stedet “Dansk Veteranskibsklub”, der igen har fået en model optaget i den danske ordbog; ligesom f. eks. “KUF”. En “KÅG” er en lille, fladbundet sejlbåd der i “gamle dage” blev brugt til fiskeri eller varetransport.  Her et billede af en “KÅG”

Billede af en "KÅG" til brug i Wordfeud

“ECRU”

Ny møntenhed fra centralbanken?. Nope, det er såmænd bare en farve, og en rigtig kedelig en af slagsen, nærmest lidt tynd cafe-latte-agtigt. Faktisk er den så kedelig, at jeg overvejede ikke at bringe et billede, men alligevel. For en ordens skyld også et billede af en cafe latte. Farven beskrives i Wikipedia som grålig-bleg-gul eller lys-grålig-gullig brun og det er jo klart som blæk, der dog har en helt anden farve.

dagens wordfeud ord er ecru som er caffe latte farvet

“SURS”

Ser jo lidt underligt ud; især det sidste “S”, men det er fordi “SUR” både kan være et tillægsord og et navneord. “SUR” en den lyd, som insekter laver, når de flyver rundt; jvf. “Sur, sur, sur, lille bi omkring”, og man kan så også sige: “Det var da en vældig “SUR”, de bier de laver”. Så kan man så også begynde at diskutere “SURENS” lyd, og i den forbindelse kan man så få brug for ordet “SURS” i sætningen: “Hør lige den “SURS” lyd”, og så opnår man samtidigt ret til at bruge ordet i Wordfeud. P.S. “BISVÆRM” virker ikke, så brug “SURS” i stedet.

Billede af en "SURS" bi til brug i Wordfeud. Wordfeud Dagens Ord.

“JYSKESTE”

I dag leger vi lidt med endelser. De fleste ved vel, hvad det er at være “JYSK”; det er sådan noget med at sige, at sige “Det var da ikke så ringe endda”, når man lige har haft sit livs oplevelse, at eje en trailer og så have et rimeligt afslappet forhold til moms, der jo som bekendt ikke rigtigt er slået igennem vestpå. Men hvis man nu har to jyder, og skal se, hvem der er mest jysk, så kan man i stedet for mest jysk sige den “JYSKESTE”. Det er så fair nok, da det sådan nogenlunde er til at sige, men endelser har det problem, at de skal gælde for alle ord, og det kan godt give problemer. Man kan for eksempel også være “KENYANSK” og er man rigtig meget “KENYANSK”, så meget at man er mest “KENYANSK”, så er man, ja rigtigt gættet, den “KENYANSKESTE” af alle dem der er “KENYANSKE”. Ordene virker i Wordfeud, men vi hører da gerne fra læserne, hvis det skulle lykkedes nogen at spille det. Til alt held er der ikke noget “Q” i dansk Wordfeud, for så ville ordet “MOCAMBIQUISKEST” også være gyldigt, og det er der jo nok ikke mange der kan stave til uden at kigge. Desværre viser det sig ved en nærmere undersøgelse, at også “ZIMBABWISKESTE” er et gyldigt ord, og det betragter vi som lidt ubehageligt, hvis der en dag kommer “W” i dansk Wordfeud.

“ZEBU”

“ZEBU” er en  okse med smal kropsbygning og en pukkel over skulderpartiet og er den almindeligste kvægart i det østlige Afrika og det sydlige Asien. Den tilhører familien af skedehornede og henregnes af nogle til samme art som almindelig kvæg. Her et billede, så du kan kende den, hvis du render ind i sådan en:

Dagens ord i Wordfeud er ZEBU. En okse fra afrika med pukkel

“HK”

Nej, det er ikke en fagforening, eller jo det er det også, men i Wordfeud er det en forkortelse for “HesteKraft”. Det stammer tilbage fra før man opfandt biler. Dengang brugte man heste i stedet, når man skulle syd for grænsen for at købe øl, og en hestekraft var simpelthen den kraft, som en hest ydede, medmindre der var tale om et øg. Var hesten ualmindeligt afkræftet, kunne man bruge måleenheden “DYN” i stedet for. 1 ”HK” kan flytte 75 kilo 1 meter på 1 sekund, så pas lige på, når du skal over vejen.

“ERG”

“ERG” er en måleenhed for energi og arbejde, defineret som det arbejde der udføres ved at kraften 1 dyn virker langs en vej på 1 cm, og hvor tit er det lige du ser en vej på 1 cm eller har du nogensinde set en dyn virke. Definitionen siger med andre ord ikke så meget, medmindre man tilfældigvis kender en civilingeniør eller en fysiker, så her en praktisk definition til alle os andre dødelige: Der er 25.000.000.000.000 ERG i 100 gram saltede jordnødder, og så er det jo ikke så underligt, at de feder.

“DYN”

En ”DYN” er den kraft, som kan accellerere 1 gram op til 1 cm/sek. Som du nok selv kan regne ud, så skal der temmelig mange “DYN”-er til at få en Opel Kadett op til 100 på 10 sekunder, men så er det jo godt, at man også har opfundet hestekræfter (HK); ellers ville de tekniske data blive aldeles uoverskuelige.

“GNY”

Ordet “GNY” stammer helt tilbage fra oldnordisk og er den lyd, der frembringes, når du konstaterer, at du ikke har vundet noget på dit skrabelod. Ikke selve bandeordene, men den lyd, der kommer, når du skraber. Ordet bruges dog også generelt om andre lydoplevelser.

“SUP”

“SUP” står for en slurk eller en tår, især om snaps og lignende. Som der står i den gamle tekst: “En ægte Broder Sup er Morgenen efter sin Sviir et usselt Kreatur”, og det er jo stadig sandt i dag, som man kan se ved bageren søndag morgen.

Billede af en "SOP" til brug i Wordfeud

“GÆL”

“GÆL” er bydeform for “at gælle”, der selvfølgelig betyder at skære en fisk op; eller mere præcist “at fjerne involde eller hovedet fra en fisk”. Tilsvarende findes der “FLÆSK”, bydeform af ”at flæske”, som betyder “at fjerne indvolde eller hovedet fra et højerestående pattedyr med relativ høj fedtprocent”, men det kan også anvendes i forbindelsen “at fjerne jordforbindelsen fra en fodboldspiller på en sådan måde, at han ikke lige rejser sig igen og løber videre og eventuelt anbringer bolden i vores mål”. Det kan man godt få direkte rødt kort for.

Billede af en "GÆLLE" til brug i Wordfeud. Fisk

“POG”

Har en lang række betydninger, faktisk så mange, at ordet burde indgå i en lang række sætninger, som det slet ikke indgår i. Vi tager bare de vigtigste med her: kæp, stok, gærde, hegn, svinesti, dreng på 8-10 år, væskefyldt hævelse og endelig bisværm. Brug det med omtanke på grund af flertydigheden, og lad være med at spille oversmart: “Det var dog en grim pog, din pog har på kinden. Er han blevet stukket af en pog nede ved pogen, eller er han blevet slået af en pog med en pog”

“MØN”

“Hvad”, siger du? “Jeg troede det var forbudt territorium i Wordfeud; altså ikke “MØN”, men stedord. “Kan man så også skrive “HØRNING”, “MELLEMBALLE” og “UBEHAGE””? Svaret er; “Nej, det kan man ikke”. “MØN” er den øverste del af et tag, hvor tagspærene mødes. Som Aakjær skrev: “På mønnet det brede, har storken sin rede”. Nu vi er ved øer, så er “SAMSØ” også gyldigt, fordi de har været så smarte at lave en ost, der har opnået en typebetegnelse. Klik, hvis du vil se en længere liste over “Gyldige stednavne i Wordfeud

Billede af en "MØN" til brug i WordfeudBillede af kort over "MØN" til brug i Wordfeud

“ØRT”

En lidt ualmindelig form at ordet “ØR”. Bruges næsten udelukkende, når man har en gammel hest, der er blevet både rundtosset og småtosset. Så kan man sige “Det er sandeligen et skørt ørt øg, der står der”; ellers er det ret uanvendeligt; medmindre “Ø” da rammer et TL felt. Vær også lidt forsigtig med det i Wordfeud, da du kan blive beskyldt for at snyde eller for at være underlig, hvis du kender ordet.

“JAN” og “JON”

Hvorfor er der nogen drengenavne, der er ok, når man ikke kan skrive “JØRGEN”? Svaret er, at “JAN” benyttes i mange forskellige spil til at beskrive en situation, hvor den ene part har fået en ordentlig omgang tæsk; f.eks. i sjavs, 66 og billiard. Det stammer helt tilbage fra 1786, men bruges vist stadig væk. “JON” er bare en anden stavemåde for “ION”, som er et atom, der har lidt kage i elektronerne. Klik, hvis du vil se en længere liste over “Gyldige egennavne i Wordfeud

“TIM” og “TOM”

Hvem er “TIM” og hvorfor har han fået lov til at være med i Wordfeud; er det bare fordi “TOM” også er med, eller? Næh, “TIM” er faktisk et verbum. Det er bydeform af “AT TIME”, som selvfølgelig kommer fra engelsk, og det betyder ifølge ordbogen “at vælge det rette tidspunkt for en handling og tilpasse udførelsen efter andre faktorer”. Eksempel: Hvis man kender en, der hedder Tim, som ofte kommer for sent, så kan man sige “Tim lige din timing, Tim”. Man kan også lade være. Klik, hvis du vil se en længere liste over “Gyldige egennavne i Wordfeud

“FEZ”

Ah, endelig et ord vi alle sammen kender. “FEZ” er en hovedbeklædning, der typisk er rød, og da den røde farve oprindeligt kom fra byen “FEZ” i Marokko, så var det jo oplagt at kalde det en “FEZ”. Som man kan se af kortet, kan det også staves med “FES”, men vi er jo som bekendt mange, der er glade for, at man har bevaret stavemåden “FEZ” i Retskrivningsordbogen.

Dagens ord er "FEZ". Ord til Wordfeud. Ord med "Z". Fra FeudMaster.dk.                  Kort over FEZ til Worfeud. Marokko. Fes. Dagens ord i Wordfeud. FeudMaster.dk. Ordbog til Wordfeud

“JAZ”

Som de fleste sikkert har gættet, er det en kort måde at skrive “JAZZ” på. Pudsigt nok findes ordet ikke i Retskrivningsordbogen eller i “Den Store Danske Ordbog” eller alle mulige andre ordbøger, så det er jo lidt underligt at det virker. Stavemåden “JAZ” blev anvendt i jazzens barndom og blev kun brugt i USA indtil omkring 1910. Det er derfor helt naturligt, at det virker i Wordfeud. Som Steffen Lundstrøm har påpeget, er det nok snarere endnu en af de mærkelige bydeformer: “AT JAZZE, JAZ”, som har gjort, at ordet har klaret nåleøjet ved Dansk Sprognævn.

“CRUX”

“CRUX” er slet ikke nemt at finde ud af. Holberg har brugt det i sammenhængen “VERA CRUX”, som betyder “det sande kors”, men ellers er der ingen referencer, som vi kan finde. Hvis der er nogen, der har en god forklaring, er de velkomne til at skrive det ind i kommentaren. Vi gætter selvfølgelig på, at “CRUX” betyder “kors” eller “kryds”. “CRUX” er også det latinske navn for konstellationen “Sydkorset”. I alle tilfælde et rart ord, der kan fjerne to problematiske bogstaver på en gang.

Dagens Wordfeud ord er "CRUX". Ord fra den danske Wordfeud Ordbog.

“NUP” og “NOL”

Er bydeform af “NUPPE”, som betyder at tage eller stjæle. “NOL” er bydeform af “NOLE”, som betyder at stjæle. Hver gang der er et udsagnsord, så er der også en bydeform, også selv om den ligner noget, der er løgn. Det hedder “AT SLADRE” og “SLADR”, og det er da egentligt et grimt ord. “KNEBR” er også gyldigt og bruges som en opfordring til bare at tale frit fra leveren, hvis man har sådan en.

“JUK”

Er en “dobbeltarmet, tværskibstillet, aftagelig med styreliner forsynet rorpind til mindre fartøjer”. Styrelinerne til rorpinden hedder “JUKLINER” og så er vi allerede oppe på 18 point uden bonus. Vi har nu ikke dokumentation for, at det virker med “LINER”, men “JUK”, den er god nok. Alternativt kan det også betyde “om tværskibstaaende planker anbragt paa forskellige steder i og på et under bygning værende skib til støtte for det egentlige stillads”.

“DØN”

Det er meget simpelt. “DØN” betyder simpelt hen bulder eller drøn, og det har ikke noget at gøre med en rullekebab, der tilberedes i oprejst tilstand; altså kebaben.

“MØF”

Ordet stammer, ifølge ordbogen, udelukkende fra en artikel i Information i 1954, hvor en oversergent på en motortorpedobåd er citeret for at have udtalt: “Ingen er død af MØF endnu”, så det må jo siges at være ret tyndt dokumenteret, men det betyder i hvert fald “tyk og kvalm luft, som opstår, hvis man starter en forbrændingsmotor (diesel-type) i et område med begrænset ventilation”, og så er det jo hurtigere at sige “MØF”.

“PIK”

Er den øverste del af gaffelsejlet på en sejlbåd med gaffelrigning. Brug det med omtanke, og klip altid denne forklaring ind i chatten, så modstanderen ikke får en forkert opfattelse og ringer til politiet. Er sikkert også et nyttigt ord, når man skal have den lille kystskippereksamen.

Gaffelsejl. Pik er den øverste del af et gaffelsejl. Ord til Wordfeud. Dagens Ord

“KB”, “MB”,  GB” og “TB”

“KB ” står for KiloByte, som enhver, der har købt en harddisk for 25 år siden, ved. I virkeligheden står det faktisk for kilobit. “MB” står for MegaByte, som enhver, der har købt en harddisk for 10 år siden, ved. I virkeligheden står det faktisk for millibar. “GB” står for GigaByte, som enhver, der har købt en harddisk for 1 år siden, ved, men virker ikke i Wordfeud, da det skrives med store bogstaver. “TB” står for TeraByte, som enhver osv. osv. Nu kunne man så tro, at Dansk Retskrivning bare har sprunget over en generation af chipteknologi, men nej, det er en forkortelse for TuBerkulose. Hvis du har det bedst med at bruge “TB” som forkortelse for TeraByte, så gør du bare det.

“LEX”

Er bare et fint ord for en juridisk lov og ikke fornavnet på skurken i “Superman vender tilbage” fra 2006.

“LIX” og “LIXE”

Står for læsbarhedsindex. Eksempel: “Ordet læsbarhedsindex giver hele sætningen en høj LIX”. “LIXE” er den proces man udfører, når man bestemmer en teksts “LIX”. Det er da utroligt så lidt der skal til før en eller anden opfinder et ord for det.

“LUX”

En lux er belysningen af en flade med arealet en kvadratmeter, der rammes af en lysstrøm på en lumen. Så nu ved du, hvad en “LUX” er, hvis du ved hvad en “LUMEN” er. Det fører lidt for vidt at forklare det her, og da ”LUMEN” kun giver 11 point og ikke hjælper dig af med et “X”, er det forholdsvis uinteressant. Eksempel: ” Sikke da en voldsom LUX, der er herinde, lyset må have været tændt meget længe”

Billede af en "LUX" til brug i Wordfeud. Pære

“ARD”

Et tysk program, næh; det er et gammel ord for en plov. Det er et gammelt redskab, som man brugte til at vende jorden med i landbruget, før EU gav tilskud til braklægning.

Billede af en "ARD" til brug i Wordfeud. En "ARD" er en gammel type plov

“BUT”

Lyder lidt engelsk, men betyder bare uvenligt, så det stammer nok i virkeligheden fra fransk.

“PVC”

PolyVinylChlorid er et fint ord for plastic. Skal i skraldespanden, ikke i naturen.

“PCB”

PolyChlorerede Bifenyler. Bestemt ikke noget, man bør servere for mindre børn. Får du for mange af dem i din daglige kost, nedsætter det din score i Wordfeud, da de forårsager hjerneskader. Her et billede af en “PCB”

Billede af en polykloreret bifenyl til brug i Wordfeud

“UHU”

Er et af de utallige gyldige udråbsord. Personligt foretrækker vi et forsigtigt “HALLØJ”, som for det første lyder mere seriøst, og for det andet giver 17 point, men har du ikke bogstaverne til det, så skriv da bare “UHU”.

“PRR”

Er det mest benyttede ord, der ikke får en hest til at stoppe. Brug tøjlerne i stedet eller styr mod noget blødt. Et rigtigt godt ord, hvis man har for mange konsonanter. Blev kåret til “Det grimmeste ord i Wordfeud” i marts 2012. Her et billede af en hest, der forstår ordet:

Billede af en "PRR" til brug i Wordfeud

“KEL”

Er en samling af en tømmerkonstruktion under en skotrende, som jeg ikke ved hvad er. Det viser sig så at være en rende mellem to tagflader, som skærer hinanden i en indadgående vinkel, som jeg så heller ikke ved hvad er. Det viser sig så at være så kompliceret, at jeg stopper her. Brug bare ordet som er meget effektivt, hvis man ikke lige har et “Ø” eller et “Æ”. Eksempel: “Sikke da en flot KEL, den tagkonstruktion er forsynet med”.

“TUF”

Er en porøs bjergart. Porøs betyder, at det nemt går i stykker, så du skal ikke lade børn lege med dine tuffer.

“VOV”

Et af de mange ord, som dyr bruger til at udtrykke sig med. De er der stort set alle sammen, og de siger det samme som dengang, du gik i børnehave. “MÆH” siger det lille lam, “ØF” siger grisen, “VOV” siger vovhunden, og sådan er det med alle dyrene. Nu vi er ved dyr og børnesprog. “BUHKO”, “”MUHKO”; MÆHLAM”, “PRUHEST”, “TISSEMYRE”, “VOVHUND” og “MISSEKAT” virker også. “MJAVKAT” virker dog ikke; den er ligesom lidt for langt ude,  og “BISVÆRM” virker desværre heller ikke, hvilket for nylig kostede mig traumatisk mange point og en Bingo, men man kan bruge “SURS” i stedet.

Hund, der siger "VOV": Dagens Wordfeud ord er "VOV". Hund

“LAF”

Er den hule del af en ske; utroligt hvad der findes ord for. Eksempel: “Hvis du ikke holder din ske med den rigtige side opad, så får du ikke noget i LAFFEN”

Billede af en "LAF" til brug i Wordfeud

“FX”

Forkortelse for “For Eksempel”. “FEKS” duer ikke, medmindre du er så heldig, at der er en, der har lagt to punktummer på brættet.

“MIR”

Nej, det er ikke det russiske ord for “FRED” eller en rumstation fra før Golf-krigen. Det er faktisk et udsagnsord og betyder at sigte eller betragte. Eks: “MIR lige den der”.

“ØJ”

Nej, det er ikke en gammel hest, der er stavet forkert. Det er et udsagnsord, og det betyder at se. Eks: “ØJ lige den der”.

Dagens ord er "MIR" eller "ØJ". Wordfeud ord fra A til Z og C og X

“FER”

Betyder præcis det samme som “FJER” og anvendes i dag stort set kun af folk, der har for travlt til at sige “J”. Er også den ene af to profiler i kanten af brædder, der skal samles til en plan flade. “FER”-en er fremspringet på det ene bræt, og “NOT”-en (som jo også er vigtigt at kende som Wordfeud-spiller) er rillen, som “FER”-en passer ind i. Tak til en af vore trofaste læsere, der har påpeget den sidste betydning.

“KUF”

Er et mindre, tomastet sejlskib med fladbundet skrog og runde, fyldige stævne, især brugt til flodsejlads i Holland og Tyskland. Her et billede af en dansk “KUF”:

Billede af en "KUF" til brug i Wordfeud

“NIT”

“NIT” er bare en kort form for ordet “NITTE”, som er defineret som “en kort metalpind med et hoved i den ene ende, brugt til at samle lag af fx metal, stof eller læder, idet den føres igennem disse, hvorefter den smalle ende udvides ved slag med en hammer eller ved hjælp af en særlig tang”. Kan også bruges om folk, der går i læderjakke.

“KAG”

Udtales [kæj]. Er et gammelt strafferedskab bestående af en forhøjning af træ med en pæl hvortil en forbryder blev bundet og pisket; dette kaldtes også kagstrygning. Eksempel: “Skal du have en på KAGEN”. Ordet betyder, at man både kan skrive “KAGERNE” og “KAGENE”.

Billede af en "KAG" til brug i Wordfeud