Om os

Feudmaster.dk er startet af en lille gruppe entusiastiske Wordfeud-spillere. Vi håber, du vil tage godt mod denne vores hjemmeside. Vi vil gerne Wordfeud-SIDEN, for alle i Danmark, som spiller Wordfeud, og dem er der rigtig mange af.

Vi ser et behov for at levere Nyheder, Artikler om Strategi, Ordlister, Statistikker og meget mere. Du finder os også på Facebook, Google+ og Twitter ved at trykke på ikonerne i øverste højre hjørne. Endvidere kører vi en blog på: “FeudMaster Blogspot

Vi er landets største arrangør af Wordfeud Turneringer for både begyndere og for de allerbedste spillere i Danmark. Vi kører vore egne Turneringsserier på Wordfeudia, hvor du også kan deltage. Se mere under Turneringer.

Vi har udgivet bogen “Vind i Wordfeud”, som kan købes som E-bog fra 29. marts 2012 og som rigtig bog fra 12. april 2012. Alle velassorterede bogstavforhandlere fører bogen. Du kan læse mere om bogen her: “Vind i Wordfeud“.

Vi er imod snyd, og har en lang række artikler om, hvordan du spotter snydere, og hvordan du banker snydere. Du kommer ikke til at se vores RSS-nyhedskanal køre på en af snydesiderne, og du kommer ikke til at se diverse værktøjer til at danne ord her på siden. Derved adskiller vi os væsentligt fra vore konkurrenter.

Vi støtter op om initiativer, der er imod snyd i Wordfeud og vi samarbejder med udviklere af  software, der skal beskytte mod snyd i Wordfeud; som f.eks. Anti Cheat Wordfeud.

Vores motto er (lidt langt):  ”Hvis du snyder i Wordfeud, så har du jo nok accepteret, at din Smartphone er den klogeste af jer to i jeres forhold. Så kan det jo ikke undre, at det er dig, der kommer til at vaske op og lave alt det monotone arbejde med at flytte rundt på bogstaver og lave ord, du aldrig har hørt om.” Vi har en side på Facebook, hvor man kan erklære sig som ikke-snyder: “Jeg snyder ikke i Wordfeud, og det er jeg stolt af“.

Vi gider ikke vise billeder af puslespilrekorder, som øjensynlig er meget populære i pressen; vi viser kun ægte rekorder, som er opnået mod kraftig modstand i ægte turneringsspil.

Vi fokuserer på Wordfeud som et strategisk og taktisk spil, der har større dybde, end man indser de første mange spil. Vi ser Wordfeud som et dannende spil, hvor hvert spil gør dig lidt bedre til sprog, kombinationsevne, planlægning og i øvrigt også til at spille Wordfeud, hvis du altså ikke snyder.

Endelig skal det være sjovt at spille Wordfeud, og det skal være sjovt at læse sider om Wordfeud. Vi gør vores bedste for at blande lidt humor ind i de ualmindeligt kedelige artikler, som er her på siden. Om det lykkes, er jo op til dig at vurdere.

“Hvis din hjerne var en muskel, ville FeudMaster.dk være et fitnesscenter”

Har du kommentarer, feedback, spørgsmål, forslag så skriv dem ind på Kommentarsiden.

Med venlig hilsen

FeudMaster.dk