Om snyd i Wordfeud

Ovenstående er ikke en opfordring! Der er masser af snydeprogrammer derude. Nogle foreslår ord ud fra de bogstaver du har i forvejen. Andre bruger et billede af skærmen til at finde det ord, der giver flest point. Den slags må du finde andre steder. Vi koncentrerer os om at forbedre dit spil uden “kunstige tilsætningsstoffer”. Vi tror også på, at du bliver lidt bedre til sprog og får en bedre kombinationsevne, hver gang du selv gør en indsats for at finde et ord.

Desuden er vi ikke specielt bange for snydeprogrammer; de er faktisk ikke så svære at slå, hvis man arbejder lidt med sit spil. Snydeprogrammer aner intet om strategi; de finder bare det ord, der giver flest point, men det er som oftest helt forkert bare at spille det ord, der giver flest point, og du kan nemt selv lære at finde det ord, der giver flest point, det er bare et lille skridt på vejen mod perfekt Wordfeud. Hvis du tror Wordfeud drejer sig om at finde det ord, der giver flest point, så se på denne opgave, og du vil se, at så nemt er det heller ikke.

Ser man for eksempel på det engelske mesterskab i Scrabble, som foregår på tid under fuld kontrol, så havde vinderen i 2010 et gennemsnit på 440 point pr. spil og det er mod meget dygtige modstandere, så du kan IKKE regne med, at din modstander snyder, bare fordi modstanderen får mange point.

Der findes “snydeprogrammer” til Scrabble, som kan slå de bedste modstandere, men disse er langt mere avancerede end de programmer, du kan købes i AppStores. De tager hensyn til strategi, taktik, de bogstaver, der er tilbage i spillet, de træk, modstanderen spillede i de sidste træk osv. osv. De er udviklet af dataloger med henblik på at analysere spillet; ligesom skakprogrammer, damprogrammer, pokerprogrammer osv. Dem møder du ikke på den anden side af brættet.

Hvis du snyder, så kan du jo passende læse artiklen: “Snyd (dig selv) i Wordfeud“.

Hvis du vil vide, hvordan du vinder over et snydeprogram, så læs denne artikel om “Hvordan man slår et snydeprogram“. Artiklen blev bragt i en række aviser og gav også anledning til et indslag i “P4 Formiddag”, som du kan høre her.

Hvis du vil vide, hvordan du opdager, om du spiller med en snyder, så læs “Spot en snyder i Wordfeud“. På siden “Hvad er snyd i Wordfeud” kan du læse om de 5 typer af snydere, der findes.

Til snyderne: Hvis du snyder, så har du jo nok accepteret, at din Smartphone er den klogeste i jeres forhold. Så kan det jo ikke undre, at det er dig, der kommer til at vaske op og lave alt det monotone arbejde med at flytte rundt på bogstaver og lave ord, du aldrig har hørt om.