Wordfeud Begynderguide

Har du aldrig spillet Wordfeud før, og taler alle dine venner om Wordfeud, og føler du dig udenfor? Frygt ikke, thi her er FeudMasters vejledning til dem, der er aldrig har set et TL felt før.

Hvad skal man have?

Du skal først være i besiddelse af en Smartphone-telefon eller en Tablet, som bruger iOS, Android eller Windows Phone (kaldet “dimsen” i det følgende). Man kan også spille Wordfeud på en almindelig PC, men det falder uden for denne artikel.

Hvad gør man så?

Det første, du skal gøre, er at installere Wordfeud programmet på din “dims”. Du går ind i den relevante AppStore (der hvor du køber de andre 1534 programmer, der er på din “dims”) og vælger den gratis udgave (free version) og herefter har du så programmet på din “dims”. Her er links til gratis udgaven af Wordfeud på de forskellige AppStores: iTunesAndroidWindows Phone.

Og hvad gør jeg så?

Tja, nu er du jo sådan set klar til at spille, men du har ikke nogen at spille med. Nu læser du så artiklen om Wordfeud-programmet, hvor der står, hvordan programmet virker, og hvordan man skaffer sig nogle modstandere. Kender du ikke nogen, du kan spille med, så kan du bare vælge en tilfældig modstander, og få minutter efter er du i gang.

Hvor er reglerne?

De ligger, sjovt nok, i den artikel, der hedder: Regler for Wordfeud. Den læser du også. Nu er du så autoriseret til at anbringe bogstaver og skrive “Tak for spillet” i Chat-vinduet og nu er du næsten færdig. Der er kun en enkelt lille detalje tilbage:

Hvordan vinder jeg så?

Ja, den var værre. Det første du læser, er artiklen om Wordfeud for begyndere. Når du har læst den, kan du de første tips og trick til at blive Wordfeud-spiller. Herefter er det vigtigste at få spillet nogle spil, da du bliver bedre til det, hver gang du spiller. Får du lyst til at vide mere om, hvordan man bliver en god Wordfeud-spiller, ja så ligger der en masse gratis materiale på vores hjemmeside. Derudover kan du købe vores bog: “Vind i Wordfeud“, som lærer dig alt om, hvordan man vinder i Wordfeud (deraf navnet på bogen). Du kan også øve dig med nogle af de Wordfeud opgaver vi har på hjemmesiden. Du bliver nok også nødt til lige at kigge på Ordlisterne med ord på 2 og 3 bogstaver. Der er så mange specielle ord, som man ikke bruger til daglig, og de er ekstremt vigtige for at blive en god Wordfeud-spiller.

Du skal være lidt forsigtig med at se efter tips og tricks andre steder på nettet. Der er nogle få lyspunkter ind imellem, men langt de fleste artikler som hedder “Tips og tricks til Wordfeud” eller “Vind over alle andre i Wordfeud hver gang”, er helt klart ikke skrevet af kompetente Wordfeud-spillere, men derimod i et anfald af, “Vi skal da også have en side om, hvordan man vinder i Wordfeud, skal vi ikke”-syge, som opstod i slutningen af 2011 og starten af 2012. Der er som oftest flere dårlige råd end gode i disse artikler, og lytter du, er du godt på vej til at tabe. Er du i tvivl om rigtigheden heraf, så må du jo bare sammenligne vores anbefalinger med de andres, og så se, hvordan du får de bedste resultater.

Nu kan jeg banke alle dem jer kender, hvad gør jeg så?

Efterhånden som du bliver bedre, opbygger du din egen lille samling af modstandere, som du synes det er sjovt at spille med eller du spiller bare med tilfældige hver gang. Vil du prøve kræfter med de øvede og “hajerne”, så kan du begynde at deltage i turneringer, og heldigvis kan vi også hjælpe dig med det, som du kan læse mere om på siden om Wordfeudia-turneringer. Vi arrangerer løbende turneringer for både begyndere, øvede og “hajer.

Jeg tabte et spil, så nu vil jeg gerne snyde. Hvordan gør jeg det?

Hm, du er kommet ind på en forkert hjemmeside. Det bruger vi simpelthen ikke her. Hvis du alvorligt mener, at din Smartphone med et snydeprogram er klogere end dig til Wordfeud, så køb da bare et snydeprogram; det er den helt sikre vej til at forblive dummere end din Smartphone. Du bliver faktisk klogere af selv at spille Wordfeud.

Når så dit snydeprogram  fortæller dig, hvad du skal spille, så bliver dit arbejde bare at lave det monotone arbejde med at flytte rundt på nogle bogstaver og danne nogle ord, du ikke aner hvad betyder, og så kan du jo tænke over, om det tilfredsstiller dit intellekt, som i parentes bemærket er et produkt af 3.5 milliarder års biologisk udvikling. (Ja, vi er pro-Darwin her på siden)

Chat for begyndere:

Der er såmænd ikke nogle specielle forkortelser for Wordfeud, men du vil nok møde “TFS”=”Tak For Spillet” og kan så svare “ILM”=”I Lige Måde” og så er der jo dem, der selv opfinder dem: “HDIHVSSHSHJV”=”Hvis Du Ikke Havde Været Så Svineheldig Så Havde Jeg Vundet”, og bare for en sikkerheds skyld, så kan man ikke købe en vokal; det er et helt andet spil, man kan derimod godt ringe til en ven, men det er snyd. Du kan se den fulde oversigt over tilladte forkortelser i chatten på: “Chat for begyndere

Hvad nu, hvis de andre snyder?

Som du kan se på siden: “Slå et snydeprogram i Wordfeud“, så kan du godt lære at slå et snydeprogram, hvis du gør en indsats. Start med at spille en masse spil, køb bogen “Vind i Wordfeud“, og så gå i gang. Er du i tvivl om, hvorvidt modstanderen snyder, så kan se de typiske tegn i denne artikel: “Spot en snyder i Wordfeud“.