Danmarksrekord i Wordfeud: 4 Bingoer i træk fra start.

MikkelGlar er jo af Bingo-kendere kendt som Mr. Bingo. Han har tidligere været i disse spalter for 3 Bingoer i træk, men ligesom andre ambitiøse sportsmænd, så betragter han blot en rekord som en lille ubetydelig knold på vejen mod det næste store mål. Efter at have højdetrænet i Pyrenæerne og kombineret det med en ualmindelig hård kostplan baseret på rå fisk, er han nu tilbage på banen og starter straks ud med en utrolig rekord: 4 Bingoer i træk i FeudMaster Serien #31, endda fra starten af spillet.

Det er desværre ikke lykkes os at få fat MikkelGlar klar til en kommentar, men vi var så “heldige” at træffe den stakkel, som det gik ud over, og som nu er midlertidigt indlagt til observation for PTSD (ikke gyldig forkortelse). Hun har bedt om at forblive anonym, af hensyn til børnene, så vi kalder hende “Krisxxxx”. Lægen har i øvrigt bedt os om, ikke at anvende ord på 7 bogstaver under interviewet.

“Hvad følte du egentlig, da han lagde den fjerde bingo?”, spørger vi den uheldige, som sidder og ryster ukontrolleret i et mørkt hjørne af stuen.

“Jeg følte en utrolig tomhed; min score stod bare der nede i hjørnet og så så ubetydelig ud. Jeg har faktisk haft det rigtig skidt lige siden, og jeg har svært ved at sove. Jeg ser hele tiden Bingoer, og jeg måtte opgive at skrive i min søns kontaktbog, da alle bogstaverne flød sammen i kombinationer med 7 i hver. Jeg føler simpelthen at bogstaverne er efter mig”.

“Kunne du ikke have gjort noget”?

“Jamen jeg prøvede da. Da han skrev “GLORIEN” så skrev jeg jo “FÆRDSLEN”, for så tænkte jeg, at så kunne han da i hvert fald ikke skrive “ZECHINS” igennem de felter, men så skrev han jo bare “TONARTEN” et helt andet sted; det er jo umuligt at gøre noget ved”, sukker den stakkels Wordfeud-spiller fortvivlet og fortsætter. “Kan vi ikke optage det her interview på bånd i stedet for. Jeg bliver meget usikker, når du sidder der og skriver bogstaver. Du er da også nødt til at skrive mere kompakt på den blok; den er jo fyldt med åbninger”.

Her starter et hysterisk anfald, hvor hun skriver “CG” på alle ledige områder af redaktørens blok, mens hun gentagne gange skriger: “Bingoerne kommer, Bingoerne kommer”.

Vi forlader staklen, der kom i vejen for MikkelGlar. Hun er så heldig at bo i en kommune, hvor man tager Bingo-problemet alvorligt og starter næste mandag i terapeutisk behandling, hvor hun langsomt vil blive trænet op til igen at få et naturligt forhold til ord med 7 bogstaver.

Her de skræmmende billeder:

Wordfeud. 4 bingoer i træk. Danmarksrekord. Bingo 1        Wordfeud. 4 bingoer i træk. Danmarksrekord. Bingo 2

Wordfeud. 4 bingoer i træk. Danmarksrekord. Bingo 3          Wordfeud. 4 bingoer i træk. Danmarksrekord. Bingo 4

Wordfeud spiller traumatiseret af 4 bingoer i træk.