Wordfeud/Ordkamp High Noon Challenge

Ordkamp er et svensk udviklet spil, der minder meget om Wordfeud. Det kan spilles både på PC og som App. Det er et lidt andet bræt, der er lidt andre pointregler, og der er ikke så mange forkortelser som i Wordfeud, men alt i alt er det hurtigt at lære for en Wordfeud-spiller. Har du lyst at prøve, så ligger det på siden: www.ordkamp.dk

Da redaktøren kender nogle Ordkamp-spillere, var det jo oplagt at udfordre dem til en duel, hvor man både spiller Ordkamp og Wordfeud, og det er så en duel, der er i gang netop nu. Der deltager 5 spillere fra hver side, og der spilles 25 spil i Ordkamp og 25 spil i Wordfeud. Efter at Ordkamp-afdelingen er afsluttet, står der 26-24 til Ordkamp holdet, når man ser på pointene og 28-27 til Wordfeud-holdet, når man ser på placeringerne, så mere spændende kan det jo ikke være. Ordkamp-holdet fører med scoren: 12078 mod 12028 svarende til en difference på i gennemsnit 2 point pr. kamp, så der bliver virkelig kæmpet om hvert et “A”.

Vi vender tilbage med en fyldigere rapport, når turneringen er afsluttet om 14 dage (hvis altså Wordfeud-holdet vinder; ellers hører I aldrig mere noget til den her turnering :-) ).

P.S. Wordfeud-holdet vandt 30-20. Se referatet her: “Wordfeud / Ordkamp Challenge“.

wordfeud. Ordkamp bræt. Et spil der ligner Wordfeud        Tom Wordfeud Bræt.