Find 3 ord i Wordfeud

Her en lille gåde: Du skal finde 3 ord.

Ord3 er i dag gyldigt i Wordfeud, men det er et af de ord, der udgår, hvis Wordfeud skifter til den nye “Retskrivningsordbog 2012“, så lad os for sjov antage at Ord3 IKKE er gyldigt, det kan være rigtigt før man tror det.

Vi starter med et nyt spil; det er din tur først, du lægger Ord1. Så lægger din modstander Ord2, og hvis Ord3 så IKKE er gyldigt i Wordfeud, så har du allerede tabt spillet med 99.9% sikkerhed. Din opgave er nu at gætte, hvad Ord1, Ord2 og Ord3 er. Skriv svaret herunder, hvis du kan gætte det, og nej, det er ikke nemt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>