Hedengangne ord i Retskrivningsordbogen 2012

Her vil vi forsøge at udarbejde en liste over de ord, der er fjernet i forbindelse med opdateringen af Retskrivningsordbogen 2012. Det bliver naturligvis ikke en udtømmende liste, men de ord, der bruges ofte i Wordfeud vil blive nævnt:

Det er åbenbart slut med forkortelsen “TF” (og en del andre forkortelser). Det varer dog lidt, inden det slår igennem i Wordfeud, da den elektroniske udgave af Retskrivningsordbogen først er færdig i foråret 2013, så det tyder jo ikke på nogen opdatering af Wordfeud lige her og nu. Du kan udtrykke din respekt for “TF” på denne side: “RIP TF“.

Vi arbejder videre på denne liste, men finder du selv nye “døde ord”, som du mener er relevante for Wordfeud spilleren, så skriv dem på i kommentarer. P.S. Kommentarer skal godkendes, før de vises.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>