Ny version af Wordfeud på vej

Wordfeud.com søger i øjeblikket betatestere til at test en ny version af Wordfeud foreløbig kun på Android-platformen. Du skal have en Facebook-konto, for at kunne deltage. Tilmedling på Wordfeud Android Beta Test.

Ifølge Wordfeuds Twitter-konto vil næste version af Wordfeud understøtte den højere opløsning på iPhone 5 og denne version vil udkomme i løbet af 1-2 uger, men sådan som jeg læser det, er det kun en miniopdatering til iPhone 5-brugere, og ikke den større opdatering, som de søger betatestere til. Der går som regel lidt længere tid fra man søger betatestere til man udkommer. Den nye version af Wordfeud, som går i betatest, vil have forbedret integration til Facebook og forbedret grafik, men der står desværre ikke noget om de mange ønsker, som brugerne har til næste version: indbygget ur, statistik og meget andet.

Wordfeud standard bræt