Slut med Dansk Retskrivningsordbog

Så er det slut med at bruge Dansk Retskrivning. Dansk Sprognævn dropper Dansk Retskrivningsordbog, og det er således nu helt frit, hvordan man staver ord og i det hele taget udtrykker sig. Det er ok at skrive “En håtdåg mæ senner, ketsjå og remmerlade”, “jeg ligger mig lie her” og så videre, og det er jo noget, der glæder ethvert skolesøgende barn her i lannet.

Det betyder så også, at du stort set kan skrive, hvad du vil i Wordfeud, da alle stavemåder er lige gyldige eller ligegyldige, og jeg har da også straks anbragt et “CYKELOGISK” mod en modstander, der ikke var opmærksom på de nye regler.

Vi siger naturligvis tak te Dansk Sprownævn og begynder strags at stav, som vi har lyst te, å det ka du jo å bare gør. Informationen stammer fra Politiken, hvor du kan læse den oginale artigel her: “Dansk Sprognævn afskaffer retskrivning“, og til slut; det viser sig så at være fra Politikens bagside, så måske er det hele bare en spøj?

Wordfeud bruger Dansk Restkrivningsordbog