17.8 millioner til Wordfeud-opfinderen i 2011

Der er nu kommet skattelister i Norge, hvor man jo er mere åben omkring personlige informationer end man er i Danmark, og de afslører at Håkon Bertheussen tjente 17.8 millioner danske kroner i 2011 formentlig først og fremmest på Wordfeud. Tak, på Håkons vegne, til de mange, der har set (og i den sidste tid også hørt) reklamerne på Wordfeud. Vi ønsker os så bare, at han ville bruge lidt af pengene på af forbedre programmet i forhold til de mange nye ideer, der kommer fra brugerne. Du kan læse den originale artikel på Berlingske: “Nordmand scorer millioner på Wordfeud” eller hvis du vil tilbage til den originale kilde, så på Dagens IT Norge : Mobilspillet Wordfeud ble en gullgruve for 29-årig trønder.”

P.S: “GULLGRUVE” er ikke gyldigt i Dansk Wordfeud, som du kan forvisse dig om via vores søgefelt øverst på siden.

håkon bertheussen opfinder af spillet Wordfeud til iPhone, Android og Windows Phone