Dagens Wordfeud Opgave 16. oktober 2012

Dagens opgave er indsendt af Henrik Rosendal. Hvad spiller du her, hvor spiller du det, og hvorfor?

Dagens Wordfeud Opgave 16. oktober 2012. Hvad trækker du her?

5 tanker om "Dagens Wordfeud Opgave 16. oktober 2012"

  1. Det forslag, der giver flest point er bingoen: “KARDONS” lodret, så der dannes “KARDONS”/”NÆH”, men det åbner selvfølgelig op for nogle dyre felter og kombinationer. Da Henrik er bagud, kan man argumentere for at tage chancen.

  2. Jeg ville skrive “skod” lodret nedad, så d’et samtidig danner “vild” vanret. Det giver 27 point og åbner ikke op for TW til højre. Alternativt overvejer jeg at skrive “sko” lodret, så s’et samtidig danner “såh” vandret. Dette giver 24 point og er måske et lidt mere defensivt træk, fordi det åbner brættet mindre. På den anden side ville jeg, hvis jeg skrev “skod” nu, stadig have mit n, som så ville kunne bruges til et “nåh” det andet sted og forhåbentlig dermed også noget snedigt lodret.

  3. Jeg vil skrive sko ned fra åh, så der kommer til at stå såh, fordi det giver pænt med point uden at åbne for meget op.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>