Wordfeud Danmarks Rekord: 3 Bingoer i træk.

Det har vi ikke lige set før. I FeudMaster Hyper#1 turneringen, med 64 deltagere, lykkedes det Mikkel Glargaard at anbringe 3 Bingoer i træk mod Henrik Rosendal: “BOLTEDE”, “SKALAENS” og “FEBRILE”. Desværre for Mikkel var det ikke nok til sejren, men jeg går ud fra, at det alligevel var det værd; jeg ville også have taget den tredje Bingo, selvom det ikke skulle være det bedste træk i stillingen. Mikkel brændte til sidst inde med et “X”, og så er det jo at man tænker, at han måske godt kunne have brugt et af de 5 “E”-er, han fyrede af på Bingoerne.

Vi bringer et billede, og skulle der være nogen derude med 4 Bingoer i træk, så hører vi gerne om det.

Wordfeud Rekord. 3 Bingoer i træk. Spillet i FeudMaster Turneringerne. Hyper 1

Se hele rekordlisten på : “Wordfeud Rekorder“.