Dagens Wordfeud opgave 13. august 2012

Her er dagens opgave, som er fra FeudMaster Liga #1, 4. runde. Det gik ellers fint, da du var foran med næsten 70 point, men så skriver din modstander “CD” til 59 point og din tro på det gode i menneskeheden fordufter totalt på et øjeblik. Du fører nu kun 442-432 og der er 3 bogstaver tilbage i posen. Hvad spiller du, hvor henne og hvorfor? Skriv svaret herunder eller endnu bedre på vores Facebook-side, hvor der som regel er en livlig diskussion næsten helt uden fornærmelser og trusler.

Dagens Wordfeud opgave FeudMaster.dk. Hvad trækker du her?

3 tanker om "Dagens Wordfeud opgave 13. august 2012"

  1. Tak for kommentarerne Inge og Heidi. Se lige på Facebook-siden for at få hele diskussionen med (link står over opgaven). Jeg har fået oplyst af modstanderen, at hun faktisk sad med MB til 36 point, så det forsigtige svar fra Facebook er nok det sikreste.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>