Ny version af Wordfeud til alle platforme. Version 2.0.4

Der er i dag kommet en version 2.0.4 af Wordfeud. Vi har endnu ikke nået at teste den. I pressemeddelelsen er der ikke så meget, der ser ud til at være interessant for det danske marked. Der er kommet en tysk ordbog med, hvis nogen har lyst til at prøve det. Endvidere er brugerfladen nu oversat til Norsk og Tysk. Læs mere på: Wordfeud.

Wordfeud Logo

Versionen er kommet til iOS, Android og Windows Phone.Du kan hente versionen på de respektive Appstores nu.

Skriv gerne herunder, hvis du finder fejl i forbindelse med versionen eller har andre kommentarer angående denne version.

Har nu spillet med den nye version et par timer, og der ser ikke ud til at være nye fejl i den; til gengæld er der så heller ikke noget andet, der er nyt :-)

En personlig kommentar. Som datalog kan jeg ikke lade være med at undre mig over, hvor lidt nyudvikling, der sker i Wordfeud-programmet. At implementere en Tysk ordbog i Wordfeud og at oversætte brugerfladen til Tysk og Norsk, er ikke noget, der burde tage en erfaren programmør mere end nogle få dage, hvis det grundlæggende Wordfeud-program er lavet på en hensigtsmæssig måde. Sagt på en anden måde, så er det uforståeligt, at mange af de funktioner, som efterlyses af brugerne, ikke er implementeret for længe siden. Vi taler her om mulighed for at se statistik over spillene, mulighed for at spille med modstandere af samme styrke, mulighed for at vælge forskellige hastigheder på spillet op til 72 timer, mulighed for at spille med indbygget “skakur” med 1 time til hver spiller og lignende. Kom gerne med en kommentar, så sender vi en venlig mail til Hr. Bertheussen.  Skriv dine ønsker på siden: “Hvad skal der med i næste version af Wordfeud“.

2 tanker om "Ny version af Wordfeud til alle platforme. Version 2.0.4"

  1. jeg oplever desværre nu at når jeg prøver at starte wordfeud, så når det lige at åbne your turn og så lukker det ned igen….
    har prøvet at fjerne spillet og installerer det igen og det virkede ikke. :(

  2. Har fundet en enkelt fejl. Når et spil er afsluttet, så står der “You Played ??? for ??? points” selvom det var modstanderen, der anbragte det sidste ord, men det er til at leve med.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>