Wordfeud Nyt 12. juni 2012

Spillet er fra FeudMaster Ligaen 1. runde og er spillet mellem “mettecar” og “louishenningsen”; resultatet blev 692-380. Vi har jo ofte skrevet, at vi ikke interesserer os så meget for Wordfeud rekorder. Det skyldes, at en lang række af de rekorder, du finder rundt omkring på nettet, er puslespilsrekorder; dvs. at to spillere sidder og bytter bogstaver med henblik på at nå frem til en situation, som man har regnet ud på forhånd. Det her billede er imidlertid “the real thing”. Det er spillet i FeudMaster Ligaen 1. runde i 4. Liga. og vi har ikke set højere score på et standardbræt før. Se slutstillingen her.

Turneringsnyt:

Sidste chance for tilmelding til Divisionsturneringen i Wordfeud 3. runde er formentlig 13. Juni, hvis du ikke skal vente til August. Se mere på FeudMaster Ligaen.

Husk. Du kan altid se status over alle kommende og igangværende turneringer på Turneringsstatus, som opdateres daglig.