Nyheder fra Dansk Wordfeud 7. juni 2012

Nye artikler: De 15 farligste ord i Wordfeud og ”Farlige ord på 3 bogstaver i Wordfeud“. Ny underside: “Vigtige data om Wordfeud“. Dagens Wordfeud ord er “SVEJF”. Læs mere på “Dagens Ord“. Opdateret: Krogtabel.

Et lille surt opstød. Har været rundt på en lang række af snydesiderne på nettet, for at checke om de skulle have fået repareret deres defekte ordbøger; jvf.indlægget om snydesider. Det viste sig jo selvfølgelig, at det havde de ikke. Til gengæld ligger der på snydesiderne masser af links til såkaldt “seriøse” danske Wordfeud-sider (ingen nævnt, ingen glemt), og der kører RSS-feeds med nyheder fra disse såkaldt “seriøse” sider. På denne måde støtter de såkaldt “seriøse” sider snydesiderne. En opfordring herfra: “Lad være med at støtte op om snydesiderne“. De ødelægger det spil, vi alle holder af.