Wordfeud i Norge

I dag har vi været i Norge. Ligesom i Norsk fodbold, så hylder man i Norsk Wordfeud princippet: “Forsvar er det bedste forsvar”; det kaldes med en fin symbolik for “Drillo-stilen”, som vi jo blandt andet her i landet kender fra pindsvinet.

Wordfeud i Norge. Wordfeud på norsk. Norsk Wordfeud   +   Wordfeud i Norge. Her spiller man ligesom drillo. Grav dig ned og håb det går over.   =   Pindsvin. Om Norsk Wordfeud set fra dansk wordfeud. Pindsvinetaktik. Drillo

Overskriften lyder måske som en ny bog fra FeudMaster, men det er det nu ikke. I Norge har avisen Aftenposten afholdt Norske Mesterskaber i Wordfeud, hvor over 1000 spillere deltog. Du kan læse mere om konkurrencen på:  ”Drillo-stilen råder blant de beste i Wordfeud“. Her et lille portræt af de to finalister: “Dette er Wordfeud-finalisterne

Norsk Wordfeud. Defensiv stil er ligesom i fodbold et mantra for norske Wordfeud Spillere

Wordfeud i Norge