Dagens Wordfeud Opgave 2. juni 2012

Her “Dagens Wordfeud” opgave. Skriv dit forslag til løsning nedenunder eller på vores Facebook-side.

Hvad trækker du her:

Dagens Wordfeud opgave 2. juni 2012. Hvad trækker du her? Løs opgaven

Her “svaret” på “Dagens opgave”.

Vi fik følgende forslag “FLAGS”/”KG”/”ØS” som giver 63 point (lodret øverst), “UF”/”AFLADES” (vandret midten) som giver 62 point “AFLASTE”/”GODS”/”IT”/”UDE” (vandret nederst) som giver 78 point. Herudover nogle forslag, som ikke kommer i betragtning, da de giver for få point. Man kan iøvrigt også skrive “AFSKALLE” (vandret øverst) gennem “K” , så muligheder er der nok af.

“FLAGS” har den fordel, at det ikke åbner nye hjørner, og kun åbner for ord med 6 point, der starter med “ØS”, og dem er der højst 20-30 stykker af, så det er ret usandsynligt, at modstanderen kan udnytte dette. Man får så 15 point ekstra, hvis man tager “AFLASTE” vandret nederst, men her lukker man så op for to TW felter. “AFLASTE” vandret i midten åbner fuldstændigt for nederste højre hjørne, så det duer ikke.

I en situation, hvor man er bagud, bør man vælge “AFLASTE” til 78 point. Da der herefter er to åbne hjørner, kan man håbe på at dele dem med modstanderen, så man får et solidt plus på kontoen. Er man foran, bør man vælge “FLAGS”, da man lukker et hjørne uden at åbne et nyt hjørne og dermed fastholder modstanderen i defensiven.

En tanke om "Dagens Wordfeud Opgave 2. juni 2012"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>