Om associative ordlister

De to nye ordlister, vi producerede i sidste uge, er allerede blevet set af rigtig mange, og det er vi selvfølgelig glade for. I modsætning til de traditionelle ordlister, som vi naturligvis også stadig har liggende, så er de nye ordlister “associative” (med et fint ord). Deres formål er at øge din hjernes evne til at associere; altså danne nye sammenhænge. Jo flere associationer din hjerne har til et enkelt ord, jo større fleksibilitet i anvendelsen af ordet, og jo bedre kan du bruge dit ordforråd i Wordfeud. Det er den samme tanke, der ligger bag vores ide om “Dagens Wordfeud ord“, hvor man lærer ordet og dets associationer samtidigt. Når du tænker “FÅR”, så tænker du samtidigt “LAM”, “MÆH” og “ULD” og det er jo langt mere effektivt end “FAR, FÅR FÅR FÅR?”.

Se de to nye typer ordlister på: “Kategorier af korte ord” og “Lås op for låste felter“.

Og husk. Ordlister er til begyndere og til inspiration, ikke til snyd. Se forskellen i din hjerne her:

1. Traditionel ordliste hjerne:

Ordliste over korte ord til Wordfeud dansk kategoriseret efter type FÅR Ordliste over korte ord til Wordfeud dansk kategoriseret efter type FÅR Ordliste over korte ord til Wordfeud dansk kategoriseret efter type FÅR

2. Associativ ordliste hjerne:

Ordliste over korte ord til Wordfeud dansk kategoriseret efter type LAM Ordliste over korte ord til Wordfeud dansk kategoriseret efter type. ULD Ordliste over korte ord til Wordfeud dansk kategoriseret efter type FÅR

3. Traditionel Snyde hjerne:

  

4. Associativ Snyde hjerne: