Dagens Wordfeud ord er “AV”

Hvad skal vi nu høre om “AV” for. Det ved vi da godt, hvad betyder. Grunden er, at vi kører et udråbstema i dag. Det er jo en af de store “gå i haven”-dage, og det er vigtigt at have sine udråb klar i en sådan situation. Vi skal i det følgende se på, hvordan man bruger udråb i sit daglige sprog, i haven og i Wordfeud:

Ord til Wordfeud og til havearbejde

“AV” benyttes til at slå søm i carporten og til at bruge en græstrimmer i bare fødder. ”AK” beskriver ukrudssituationen i en gennemsnitlig have. ”FØJ” bruges til at fortælle hunden, at den skal lade være med at recirkulere sin mad igen og igen. ”AHA” benyttes til “AHA”-oplevelser. Eksempel: din græsslåmaskine virker ikke, fordi du ikke har tændt for den. ”UPS” benytter du, hvis du har betragtet din samlevers staudebed som en ny art ukrudt. ”NÆH” bruges om de første nye kartofler. ”EJA” benyttes stort set ikke mere i forbindelse med havearbejde, da det virker prætentiøst. “HEUREKA” er også udgået af tilsvarende årsager, men virker alligevel i Wordfeud. Endelig er ordet “LORT” ikke medtaget, da det rent teknisk er et navneord.

Du finder en komplet liste over korte udråb på “denne side“.