Artikel om Anti Cheat Wordfeud i Aftenposten

Det nye danskudviklede antisnydeprogram til Wordfeud møder en vis skepsis hos formanden for Norges Scrabbleforbund. “Det kan virke mod sin hensigt. Hvem er denne modspiller, som prøver at vise at han ikke snyder; hvad har han at skjule”, udtaler Torrill Johansen. Herudover påpeger han, at programmet jo ikke beskytter mod snyd i form af snydesider, ordbøger, ordlister og så videre. Læs hele artiklen på Aftenpost.no.

Anti Cheat for Wordfeud i den norske avis Aftenposten.no

Her på redaktionen synes vi, der er lidt for meget paranoia (som i øvrigt er et gyldigt ord med hele 5 vokaler) over den udtalelse. Hvis man nu lader være med at installere programmet, fordi man ikke snyder, og snyderne lader være med at installere programmet, fordi de snyder, så er vi jo sådan set lige vidt. Måske har han bare læst for mange John LeCarre romaner.

Som en gratis service får du så samtidig “Dagens ord i Norsk Wordfeud”, som er “JUKS”. “JUKS” betyder simpelthen snyd, og det er samtidigt et verbum, så det hedder “at “JUKSE” i Wordfeud (i Norge altså). “JUKS” er også gyldig i Dansk Wordfeud; hvorimod “JUKSE” naturligvis ikke er gyldigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>