Låste felter i Wordfeud

Du har sikkert tit siddet og kigget på “PC”, “CG” og “HL” og tænkt, at det kunne da være rart, hvis man kunne skrive videre på de pågældende bogstaver, men det virker jo næsten håbløst. Disse “låste ord” er imidlertid ikke så låste, som det ser ud til. Problemet er bare, at hjernen har det med at blokere, når man sidder og stirrer på to konsonanter. Hjernen har det bedst med en kombination af konsonanter og vokaler.

wordfeud låste felter. CG PC. Wordfeud dansk. Mulighed for låst spil i Wordfeud

For at komme ud over denne blokering, så har vi lavet en ordliste til inspiration for din hjerne. Samtidigt kan du også på listen se de kombinationer, hvor der ikke findes mulighed for at bygge videre. Listen ligger på siden: “Lås op for låste felter“.

Update 21. november 2012. Der blev fundet en fejl på siden, så den er blevet opdateret i dag.

Har du kommentarer, så skriv herunder:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>