Vigtig info til alle Android Wordfeud spillere

Pas godt på, hvis du spiller Wordfeud på en Android-telefon. Er du en af de op mod 50 millioner Android-brugere over hele verden, der har hentet gratisversionen af det populære spil Wordfeud? Så har du sikkert bemærket bannerreklamen for en App, der kan forlænge batteriets levetid på din telefon. Det er imidlertid ikke, hvad du får, hvis du trykker på reklamen. I stedet får du en regning fra en overtakseret SMS-tjeneste, og den kan blive stor, hvis du ikke opdager det. Læs hele artiklen på Computerworld.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>