Antisnydeprogram til Wordfeud

Der er udkommet et anti-snydeprogram til Wordfeud; foreløbigt kun til iOS-platformen (iPhone og iPad): Anti Cheat for Wordfeud. Hvis man installerer programmet, så undersøger det, om man har snydeprogrammer på sin SmartPhone. Har man ikke, får man en grøn status, som så signalerer, at man er “clean”. Har man snydeprogrammer, eller har man haft snydeprogrammer installeret, så får man rød status. Vær opmærksom på, at programmet også checker for, om du har skærmprints af Wordfeud-spil liggende på din Smartphone; det kan i visse tilfælde få programmet til at tro, at du snyder, så vær forsigtig med dette.

Vi synes det er en super god ide, og vil anbefale alle at installere det. Vi håber, at det kommer til Android og Windows Phone også i løbet af kort tid.

Anti snyd program til Wordfeud. Dansk udviklet Anti Cheat Wordfeud

Programmets akilleshæl er jo nok, at man ikke kan forvente at se ret mange snydere bruge programmet. Derudover kontrollerer programmet jo selvfølgelig ikke for brug af Google eller for opslag på snydesiderne. Vi overvejer, om vi vil kræve brug af programmet i vore turneringer.