Dagens ord fra Wordfeud ordlisten 12. maj er “MPV”

“MPV” betyder “Multi Purpose Vehicle”; dvs. køretøj til mange formål. Det betyder så ikke at din Berlingo bliver en “MPV”, bare fordi du både bruger den til at køre børnene i skole og til at hente øl i Tyskland. Det var oprindeligt et militært køretøj, men mange bilfabrikanter har også taget betegnelsen til sig. Desværre er det lidt uklart hvad det er, der er multi. Ved nærmere eftertanke, så har de fleste biler vel flere formål, så kald du bare din Berlingo en “MPV”, da det formentlig også øger gensalgsværdien. Ordet er yderst anvendeligt i Wordfeud, da man som bekendt altid er uheldig og sidder med en masse konsonanter, man ikke kan bruge til noget.

P.S. “SUV” er en forkortelse for “Sport Utility Vehicle”, men det virker ikke i Wordfeud, så det kan jo være lige meget.