Test af snydesider, er de et klik værd?

Vi har besøgt nogle snydesider på nettet. I kan selv finde dem, hvis I gider, ingen nævnt, ingen glemt, men konklusionen er, at selv hvis man er en snyder, så er de ikke besøget værd.

Som vi også omtalte i artiklen “Hvordan man vinder over et snydeprogram“, så foreslår snydeprogrammerne forholdsvis ofte ord, der slet ikke virker; fordi de har en forkert ordbog indbygget. Derfor satte vi os for lige at checke, hvordan status er for onlinesiderne, hvor man taster sine bogstaver ind, og så får de ord, man kan lave.

Konklusionen er, at du får da nogle ord, der virker, men du får også ord, der ikke virker, og du får ikke alle ord, der virker, så det svarer lidt til at bruge en ukomplet ordbog med trykfejl. Du er velkommen til at selv at teste videre og skrive kommentarerne ind herunder. Du skal bruge nogle få bogstaver og et tastatur.

Prøv at skrive “MS”, “ÅER” og “BZ” og find forslagene for hver kombination. De fleste sider siger at de tre ord virker, men det gør de bare ikke!

Så prøver du at skrive “ØRT” og “UGL” og finder forslagene for hver kombination. De fleste sider siger, at “ØRT” og “UGL” ikke virker; men det gør de altså!

Du kan med andre ord lige så godt bide i de sure æble og bruge vores gennemtestede ordlister, der i al beskedenhed indeholder “ordene, alle ordene, og intet andet end alle ordene” i Dansk Wordfeud. Dermed ikke være sagt, at du ikke kan finde nye ord på flere bogstaver på de pågældende sider, men du er vel ikke en snyder, vel?

Hvis du vil vide om et bestemt ord virker, kan du bare slå det op i vores Ordbog Søgefelt øverst. Den bringer dig i direkte kontakt med den korrekte ordbog til Wordfeud. Og feltet kan IKKE benyttes til snyd, medmindre du vil prøve alle 5040 kombinationer af dine bogstaver, og så støder du ind i vores 100 søgninger pr. dag begrænsning. Tænk selv, du får sådan et smukt hår.

En af siderne er så venlig at lægge en liste over samtlige ord der starter med “A”, som siden kender, og der er da også cirka 800 ord med “A”, hvad der jo umiddelbart virker imponerende. Desværre viser det sig, at Wordfeud ordbogen indeholder 18.000 ord, der starter med “A”, så sidens effektivitet ligger på lidt under 5%.

Til snyderne: Hvis du snyder, så har du jo nok accepteret, at din Smartphone er den klogeste af jer to i jeres forhold, og så kan det jo ikke undre, at det er dig der kommer til at lave alt det monotone arbejde med at vaske op og flytte rundt på bogstaver og lave ord, du aldrig har hørt om.