Dagens Wordfeud ord 11. maj er “JYSKESTE”

I dag leger vi lidt med endelser. De fleste ved vel, hvad det er at være “JYSK”; det er sådan noget med at sige: “Det var da ikke så ringe endda”, når man lige har haft sit livs oplevelse, at eje en trailer og så have et rimeligt afslappet forhold til moms, der jo som bekendt ikke rigtigt er slået igennem vestpå. Men hvis man nu har to jyder, og skal se, hvem der er mest jysk, så kan man i stedet for mest jysk sige den “JYSKESTE”. Det er så fair nok, da det sådan nogenlunde er til at sige, men endelser har det problem, at de skal gælde for alle ord, og det kan godt give problemer. Man kan for eksempel også være “KENYANSK” og er man rigtig meget “KENYANSK”, så meget så man er mest “KENYANSK”, så er man, ja rigtigt gættet, den “KENYANSKESTE” af alle dem der er “KENYANSKE”. Ordene virker i Wordfeud, men vi hører da gerne fra læserne, hvis det skulle lykkedes nogen at spille det. Til alt held er der ikke noget “Q” i dansk Wordfeud, for så ville ordet “MOCAMBIQUISKEST” også være gyldigt, og det er der jo nok ikke mange der kan stave til uden at kigge.

Desværre viser det sig ved en nærmere undersøgelse, at “ZIMBABWISKESTE” er et gyldigt ord, og det betragter vi som lidt ubehageligt, men heldigvis er der heller ikke noget “W” i dansk Wordfeud.

P.S. Du må gerne lægge forslag ind til “Dagens Ord” på Kommentarsiden, men vi lover ikke noget, da vi allerede har de 32 næste klar.