Nyhedsoversigt Dansk Wordfeud 10. maj 2012.

Nyt på siden indenfor de sidste dage: korrekte ordlister for ord med “C”, “X” og “Z”Sitemap, “Hvordan spotter man en snyder“, “Wordfeud helt fra bunden” eller “Wordfeud for dummies“, “Wordfeud ordbogen“, Artikel om Wordfeud-snyd i Fyens Stiftstidende. Vi tester snydesider.  Link-siden.

Som opfølgning på P4 Udsendelsen om Wordfeud med FeudMaster:  hvordan man spotter en snyder i Wordfeud. Gå ind på P4 Formiddag, vælg udsendelsen fra 27. april 2012 og spol 1 time og 32 minutter frem, hvor FeudMaster.dk’s redaktionschef fortæller om, hvordan man slår et snydeprogram.  (Findes vist ikke mere i deres arkiver pr. 9. november 2012)

FeudMaster.dk er omtalt i Fyens Stiftstidende her. Artiklen findes også på Newsbreak.dk.

FeudMaster Turnering#4 er i gang, ledige pladser på FeudMaster New Player for uerfarne turneringsspillere.

Ordlisterne til Wordfeud Dansk er nu korrekte eller perfekte, om I vil, det vil sige slut med at opdatere dem en gang i mellem, både for os og for jer.