Ordlister med “C”, “X” og “Z”

Ordlister med “de svære bogstaver” “C”, “X” og “Z” har været meget populære på nettet gennem de sidste måneder. Vi bøjer os lidt for brugernes pres og offentliggør den korrekte liste over ord med “C”, “X” og “Z” fra 2-4 bogstaver. Du får bare ikke lister med “C” på 7 bogstaver, dels fordi du virkelig ikke har noget at bruge dem til, dels fordi der er næsten 700 af dem. Til gengæld så virker alle vores ord, og der mangler ikke nogen, i modsætning til de andre lister, der ligger på nettet.

Vores modstand mod megalister over ord med de tre bogstaver går på, at man skal passe på ikke at lade sit spil diktere af, at man absolut skal have anbragt et “Z”. Du skal hele tiden spille med balance, og de point du får med de tre svære bogstaver, er kun en lille del af dit samlede pointtal i et spil. Vælg ord efter point og efter strategiske og taktiske hensyn og forsøg selvfølgelig at anbringe de svære bogstaver, men pas på det ikke forrykker din balance; f. eks. ved at bruge “E” og “N” til at skrive “ZEN” til 11 point på et tidspunkt, hvor det er vigtigt at kunne lave lange endelser i næste træk.

Gå videre til De korrekte ordliste med “C”, “X” og “Z”