Snydesider, er de besøget værd?

Vi har i dag for sjov besøgt nogle snydesider på nettet. I kan selv finde dem, hvis I gider, ingen nævnt, ingen glemt, men konklusionen er, at selv hvis man er en snyder, så er de ikke besøget værd.

Som vi også omtalte i artiklen “Hvordan man vinder over et snydeprogram“, så foreslår snydeprogrammerne forholdsvis ofte ord, der slet ikke virker; fordi de har en forkert ordbog indbygget. Derfor satte vi os for lige at checke, hvordan status er for onlinesiderne, hvor man taster sine bogstaver ind, og så får de ord, man kan lave.

Konklusionen er, at du får da nogle ord, der virker, men du får også ord, der ikke virker, og du får ikke alle ord, der virker, så det svarer lidt til at bruge en ukomplet ordbog med trykfejl. Du er velkommen til at selv at teste videre og skrive kommentarerne ind herunder. Du skal bruge nogle få bogstaver og et tastatur.

Prøv at skrive “MS”, “ÅER” og “BZ” og find forslagene for hver kombination. De fleste sider siger at de tre ord virker, men det gør de bare ikke!

Så prøver du at skrive “ØRT” og “UGL” og finder forslagene for hver kombination. De fleste sider siger, at “ØRT” og “UGL” ikke virker; men det gør de altså!’

Du kan med andre ord lige så godt bide i de sure æble og bruge vores gennemtestede ordlister, der i al beskedenhed indeholder “ordene, alle ordene, og intet andet end alle ordene” i Dansk Wordfeud. Dermed ikke være sagt, at du ikke kan finde nye ord på de pågældende sider, men du er vel ikke en snyder, vel?

Til snyderne: Hvis du snyder, så har du jo nok accepteret, at din Smartphone er den klogeste i jeres forhold, og så kan det jo ikke undre, at det er dig der kommer til at lave alt det monotone arbejde med at flytte rundt på bogstaver og lave ord, du aldrig har hørt om.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>