Om FeudMasters Forum

Vi har jo også et Forum, hvor man kan stille spørgsmål, diskutere, og hvad man nu ellers har lyst til at bruge et Forum til. Har du lyst til at blive medlem, skal du lige være opmærksom på følgende:

Der er en masse grimme spamrobotter, der godt kan lide åbne forumer, så det er nødvendigt med en aktiv procedure for at blive godkendt som medlem. Der kan derfor godt gå lidt tid fra at du er meldt til, og indtil du kan få lov til at skrive i forummet. Til gengæld slipper du for at se reklamer for underlige medicinske produkter, østeuropæiske personer af det modsatte køn og BlivRigPå5Minutter indlæg.

Hvis du har en lidt “underlig” mailadresse som f.eks. 33002medsupplies4You@gmail.com eller youcangetabiggeronetoo392@hotmail.com bliver du ikke oprettet uden videre; så må du simpelthen sende en mail til feud@feudmaster.dk, hvor du argumenterer for at bare du hedder “Poul Jensen” og bor i “Aalborg”, og at du ikke sælger slankepulver over nettet eller ernærer dig som discountplastickirurg.

Vi håber på din forståelse for dette tiltag.

This entry was tagged .