Nyt om ordlisterne 5. Maj 2012

Vi er nu så sikre på kvaliteten af vores ordlister, at man simpelthen får et eksemplar af  bogen “Vind i Wordfeud”, hvis man er den første, der finder en fejl i dem; det vil sige et ord på listerne, der ikke virker i dansk Wordfeud, eller et ord med 2 eller 3 bogstaver, der virker i dansk Wordfeud, men som ikke er på listerne. Det kræver dog, at vi kan gentage den samme fejl på vores udgaver af Wordfeud, og at det ikke er en trykfejl. Så hent dem. Det er den ultimative liste, og vi forventer ikke, at den skal opdateres igen, medmindre Wordfeud ændrer i ordbogen.

Liste over ord med 2 bogstaver.

Liste over ord med 3 bogstaver.

Vil du vide mere om, hvad ordene betyder, så se Artiklen: “Og hvad betyder det ord så lige, makker?“. Du kan også læse om, hvilke ord der er med i Wordfeud-ordbogen, og hvile der ikke er i Artiklen: “Wordfeud Ordbogen“.