Nyhedsoversigt Wordfeud 5. maj 2012

Ny artikel fra FeudMaster i dag: Som opfølgning på P4 Formiddag-indslaget med FeudMaster.dk om “Snyd i Wordfeud”, får du her en artikel om  hvordan man spotter en snyder i Wordfeud.

Ny artikel omkring Wordfeuds Ordbog. Hvordan er den lavet ud fra Retskrivningsordbogen? Hvad afgør om et ord er gyldigt eller ugyldigt? Det kan du få svar på her.

Her på siden finder du en masse information om, hvordan man bliver en vinder i Wordfeud, og bliver i stand til at slå snyde-programmerne på ærlig vis. Der ligger en lang række artikler omkring, hvordan man bliver bedre til Wordfeud i Artikler, og der ligger ordlister, statistikker og tabeller samt skemaer, som giver dig en bedre forståelse af, hvad Wordfeud egentlig handler om.

Husk: Wordfeud handler ikke bare om hvad for et ord, du skriver; det handler mere om, hvor du skriver det, hvornår du skriver det og hvorfor du skriver det. Det står der meget mere om på denne side. Vil du gerne være helt sikker på at vinde alle dine Wordfeud spil, så er du jo nok nødt til at købe bogen: “Vind i Wordfeud“. Den er lidt dyrere end et snydeprogram, men som du kan se her, så er en investering i bogen en bedre løsning, da man så både kan banke både andre spillere og deres snydeprogrammer ved ærligt spil; endda i visse tilfælde samtidig. Du kan købe bogen ved alle velassorterede bogstavpushere eller på nettet.

Vi starter mandag en helt ny række af turneringer, som vi kalder “New Player” turneringer. De er kun åbne for spillere, som har spillet under 5 turneringskampe på Wordfeudia; så sikrer vi, at DU ikke bliver spist af “hajerne” i din første turnering. Se mere mandag morgen. Der er selvfølgelig også præmier i denne turnering.

Fredag 27. april 2012 var der et indslag i P4 Fredag om bogen “Vind i Wordfeud”, om snyd i Wordfeud, og om hvordan man banker et snydeprogram, hvor redaktøren af FeudMaster.dk medvirkede. Du kan høre det 1 time og 32 minutter henne i udsendelsen fra fredag den 27. april her.