Nyheder om Wordfeud på dansk 2. maj 2012

Ordlisterne er blevet opdateret i dag. Hent dem før din modstander. Vi er nu så sikre på kvaliteten af vores ordlister, at man simpelthen vinder bogen “Vind i Wordfeud”, hvis man er den første, der finder en bestemt fejl i dem; det vil sige et ord på listerne, der ikke virker i dansk Wordfeud, eller et ord med 2 eller 3 bogstaver, der virker i dansk Wordfeud, men som ikke er på listerne. Det kræver dog, at vi kan gentage den samme fejl på vores udgaver af Wordfeud. Så hent dem. Det er den ultimative liste, og vi forventer ikke, at den skal opdateres igen, medmindre Wordfeud ændrer i ordbogen.

Indslag i P4 om hvordan man slår snyd i Wordfeud og om bogen “Vind i Wordfeud”: Du kan høre det 1 time og 32 minutter henne i udsendelsen fra fredag den 27. april her.

De første to vindere af FeudMaster Turneringerne er fundet.

Dagens Wordfeud ord er “MOK“.

Ugens ord“-konkurrencen, hvor du kan vinde en bog, fortsætter. I denne uge er ordet “ØF”.