Oversigt over status i FeudMaster turneringerne

Her onsdag morgen den 16. maj er situationen sådan:

FeudMaster Turneringen#1: “Peter B” har vundet finalen over “Fru Holt” med 467-455. Tillykke til den første vinder af FeudMaster Turneringerne. “Peter B” vandt bogen “Vind i Wordfeud”, som han jo så åbenbart slet ikke har brug for, og et certifikat, som giver ret til at sige “Ja, jeg vandt jo lige en af FeudMasters Wordfeud-turneringer i sidste uge” uden at komme i konflikt med vores Copyright-rettigheder. Bemærk venligst, at autoriseret brug (dvs. uden gyldigt certifikat) af ovenstående sætning kan medføre et sagsanlæg.

FeudMaster Turneringen#2: “Kastanie3″ har vundet finalen over “hanne51″ med 542-368. Tillykke til den anden vinder af FeudMaster Turneringerne.  ”Kastanie3″ vandt bogen “Vind i Wordfeud” og et certifikat (som vi altså ikke har fået lavet færdigt endnu)

FeudMaster Turneringen#3: “Aco Himself” har vundet finalen over “MikkelGlar” med 515-441. Tillykke til den tredje vinder af FeudMaster Turneringerne. “Aco Himself” vandt bogen “Vind i Wordfeud” og et certifikat (som vi stadig arbejder på).

Til alle 3 vindere: Bogen er gået i restordre, men næste oplag ventes i næste uge, så “VÆBN” (gyldigt ord) jer med tålmodighed. Jeg sagde jo, de skulle have trykt 1.000.000 i første oplag. Her onsdag morgen, skulle alle gerne have modtaget deres bog; ellers send en mail til os.

FeudMaster Turneringen#4 er i gang, og kvartfinalerne starter i dag.

FeudMaster Turneringen#5 er åben for tilmelding. Der var onsdag morgen tilmeldt 5 spillere og 11 pladser tilbage.

FeudMaster Turneringen New Player#1 for nye spillere er åben for tilmeldinger. Der er tilmeldt 5 og 11 pladser tilbage. Prøv nu bare, det er ikke farligt. Mød nye mennesker og slå dem (i Wordfeud altså)

Vi har startet en ny serie FeudMaster Liga, hvor man dog ikke kan vinde noget (endnu).