Dagens Wordfeud ord 25. april 2012 er “SHIN”

Dagens ord er “SHIN”. Er det noget sushi, er det et cateringfirma i Beirut, eller er betyder det “Grim hund, du har” på kinesisk? Det må da være løgn, tænker du. Er det virkeligt gyldigt. Ja, desværre. Dels fordi jeg synes det er grimt; dels fordi det var min modstander, der fik point for det. Men den er god nok. Det er et verbum, og det er bydeform af “AT SHINE”, som selvfølgelig er noget man gør opad. Man kan “SHINE OP”, hvad der betyder at øge friværdien i ens hus, eller give sin Facebook eller sit fjæs et facelift, men man kan ikke “SHINE NED”; selvom jeg da har set folk prøve. Brug det med måde; modstanderen vil garanteret tro du snyder.

Hvis du skulle få lyst til at læse alle “Dagens ord” og en del andre ord, så ligger det hele på denne side “Og hvad betyder det ord så lige, makker?