Så starter FeudMasters Wordfeud-turnering #2

Så er vi klar til næste pulje i FeudMaster-turneringeren i Wordfeud sponsoreret af Turbine Forlaget Århus. Turneringen spilles i puljer af 16 spillere, og der starter en ny turnering hver mandag, hvis der er mere end 16 tilmeldte i den foregående pulje. Til vinderen af finalen i hver 16-mands gruppe er der et eksemplar af den nye bog om Wordfeud: “Vind i Wordfeud”. Husk venligst. Du må kun deltage i en af turneringerne ad gangen. Hvis du bliver slået ud, må du gerne melde dig til den næste turnering.

Etikette:

Vi har fået lidt klager fra deltagere i de første to turneringer. Det ser ud til, at det ikke er alle, der formår at spille spillene færdige indenfor de fastlagte 72 timer. Derfor: Meld dig kun til, hvis du er i stand til at spille 3 spil på 72 timer i et rimeligt tempo. Meld dig kun til, hvis du spiller spillene helt færdige; ikke noget med at opgive, da det ødelægger din modstanders gennemsnitsscore. Meld dig kun til, hvis du er i stand til at opdatere dine resultater på Wordfeudias hjemmeside, når et spil er færdigt. Det er vigtigt for alle deltagerne, at du lever op til disse standarder. De øvrige spillere kan f.eks. ikke komme i gang med kvartfinalerne, før du har meldt tilbage og afsluttet dine spil ordentligt. På forhånd tak.

Tilmelding:

Deltagelse kører efter “først til mølle”-princippet. Send en mail til feud@feudmaster.dk med dit Wordfeud-brugernavn og navn og skriv “Feudmaster turnering” i Emne. Herefter skal du ind på siden Wordfeudia, hvor du skal oprette dig som bruger. Dit brugernavn skal være det brugernavn, du bruger i Wordfeud. Herefter skal du vælge den seneste åbne FeudMaster-turnering under “Tournaments” (i øjeblikket Feudmaster #2 som har nummer 1266) og trykke “Register”. Brættet er et standardbræt og betænkningstiden er 72 timer for et helt spil. Passwordet er “ZENZAR”; det gætter en Rumble-spiller jo aldrig. Turneringen spilles som fire 4-mands grupper, hvor de to første går videre til kvartfinalerne. Herefter er det knock-out indtil vinderen af finalen er fundet. Turneringen starter, når 16 spiller har meldt sig til, og du modtager så en mail fra Wordfeudia med nærmere instruktioner. Check lige din “Spam”-bakke, hvis du ikke hører fra Wordfeudia, når turneringen starter.

Hvis du er usikker på, hvordan det hele fungerer, så ligger der en vejledning til Wordfeudia-systemet her:

Du kan kun deltage i en FeudMaster-turnering ad gangen, og du kan kun vinde præmie i en af FeudMaster-turneringer. Har du lyst til at spille mere Wordfeud, så er der masser af andre turneringer at deltage i på Wordfeudia; vi spiller der selv, og det fungerer stort set upåklageligt.

Vi offentliggør løbende stillinger og vindernavne her på siden.

Når du har vundet turneringen, skal du sende den mail du får fra Wordfeudia omkring sejren til feud@feudmaster.dk sammen med dit navn og adresse. Det hjælper os rigtigt meget at have disse oplysninger, når vi skal sende bogen og diplomet til dig.