FeudMasters Wordfeud-turneringer

Vore turneringer foregår ved hjælp af turneringssystemet Wordfeudia. Vi har selv spillet på Wordfeudia i nogle måneder, og alt fungerer stort set upåklageligt. Her lidt information om, hvordan det hele foregår.

Wordfeudia finder du ved at trykke på logoet:

Du skal først oprette en konto med mailadresse og med dit Wordfeud-brugernavn. Når du har oprettet en konto går du ind i “My Account” og her får du adgang til din profil, som indeholder statistik over dine spil, et profilbillede, preferencer for hvornår du vil have notifikationer, dit foretrukne sprog med mere. Din “Play Activity” fortæller noget om, hvor flittig du er til at få dine spil afsluttet til tiden, og en række turneringer fordrer en vis “Play Activity” for at du kan få lov til at deltage.

På din “My Account”-side kan du også få et overblik over de turneringer, du deltager i. Både dem, der er afsluttede (“finished”), dem som er i gang i øjeblikket (“busy”) og dem, der venter på flere deltagere (“open”).

Hvis du vælger “Tournaments” i øverste bjælke, så får du en oversigt over alle turneringer, der kører på Wordfeudia. Det kan være ret uoverskueligt, så der er en filterfunktion, hvor du kan selektere de turneringer, der interesserer dig. Du kan vælge mellem

  • Type: “public” er åbne for alle eller “private” kræver password
  • Status: “open” kan man tilmelde sig, “busy” kører i øjeblikket og “finished” er afsluttet
  • Players: forskellige antal spillere
  • Tournament Style: “pool” er alle-mod-alle, “knock-out” er en-mod-en, “pool+knock-out” foregår som en indledende runde alle-mod-alle, hvor de to bedste i hver pulje går videre til “knock-out”-fasen.
  • Language: her vælger systemet selv “Danish”, hvis du har valgt dette i din profil.
  • Board: “standard” og “random” bræt.

Når du har valgt dine kriterier, får du en liste over de turneringer, der har relevans og du kan nu gå ind på de enkelte turneringer og registrere dig som deltager. Først når du kommer ind på den enkelte turnering, kan du se, hvilken betænkningstid, turneringen kører med. Her er det meget vigtigt at forstå, at det altid er betænkningstiden for hele spillet, det handler om. Desværre er der ind imellem tilmeldte, som ikke respekterer dette og kan man ikke afsætte den nødvendige tid til at spille spillene færdig i et rimeligt temp, så bør man holde sig væk. Hvis du vil registrere dig, så trykker du på “Register” og indtaster eventuelt password. Herefter kommer du på listen over tilmeldte og skal nu bare vente på, at turneringen bliver fyldt op. Så får du en mail om, hvad du skal gøre.

Når en kamp er færdigspillet, skal begge spillere ind på turneringssiden og opdatere score og trykke resultatet ind, så systemet kan se, at deltagerne er enige om resultatet. Du kan også skrive scoren ind løbende mens et spil er i gang.

Hvis der er en modstander, der ikke svarer, kan du trykke på “Menu” og rapportere dette til “dommeren”.

Etikette: Det anses for at være ufint ikke at spille færdig inden for betænkningstiden, og det anses for ufint ikke at rapportere resultatet, når spillet er færdigt. Og det anses også for ufint at opgive uden at spille helt færdig, da det påvirker din modstanders gennemsnitsscore.

Har du spørgsmål, så bare skriv dem i kommentarfeltet herunder, så svarer vi så hurtigt som muligt, men bemærk, at turneringen er ude af vores “hænder” så snart vi har oprettet den. Vi kan ikke slette folk, vi kan ikke idømme bøder, og vi kan ikke udstede trusler. Det hele køres af “Wordfeudia”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>