Dagens Wordfeud opgave 17. april 2012

Hvad spiller du her?

Dagens opgave i Wordfeud

Der kom en lang række svar, og det kan jo ikke undre, da der er mange, lange og givtige muligheder. For det første kan man forlænge “TÆNDE” lodret til “TÆNDES” ved at bruge jokeren, og kan så skrive Bingoerne “FLODENS” og FOLDENS” vandret. For det andet kan man skrive et langt ord i øverste række, der slutter med “R”: “FENOLER”, “FLYNDER” og “FONDUER”, men hvad er bedst? “FOLDENS” og “FLODENS” giver 67 point, “FENOLER”, “FONDUER” og “FLYNDER” giver 36 point. Der er selvfølgelig gode argumenter for at tage de ekstra 31 point, da man alligevel skal have 6-7 nye bogstaver, og det foretrukne svar afhænger nok af, om man er foran eller bagud. Er man forud, bør man overveje svarene i øverste række, som ikke åbner spiller så meget, er man bagud, bør man tage en af Bingoerne for at få maksimale point, selvom det efterlader nederste venstre hjørne helt åbent. “FONDUER” er nok den bedste af mulighederne i øverste række, da det efterlader et “L”, der kan bruges i “CL”/”LEX” og alternativt som krog i “DL” i øverste højre hjørne. Tak til Bjarke Østergaard, der kom med “FONDUER”.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>