Kan Rumble slå Wordfeud?

Vi har prøvet at spille det helt nye og hotte skydespil: Rumble, og det er da ganske underholdende de første gange. Du spiller på et 4×4 bræt med samme type bonusfelter som i Wordfeud og skal så danne så mange ord som muligt på 2 minutter ved at markere bogstaverne i rækkefølge på skærmen. De første par gange får man grove stryg, men når man lige får fat i fidusen, så varer det ikke længe inden ens Wordfeud erfaring slår igennem, og man begynder at vinde. Så bliver Rumble til gengæld hurtigt trivielt. Kender du dine to- og tre bogstavs kombinationer, og er du god til at forlænge dem med endelser, så får du stor succes i Rumble; til gengæld bliver det ualmindeligt kedeligt herefter, hvor det kun drejer sig om at køre fingrene hurtigt hen over skærmen. Vi ligger på et gennemsnit på 50 ord for de 2 minutter, og det er jo lidt hurtigere, end vi spiller i Wordfeud. Pointgennemsnittet er også noget højere; omkring de 2.000.

Alt i alt; hvis man lige vil have lidt action, og man ikke har et godt skydespil, så har du Rumble. Derudover er det god træning for børn, da det jo mest er korte ord, der bliver brugt. Kan du lide at tænke lidt, så hold dig til Wordfeud. Så hvis du vil spørge, om vi laver en “Rumble”-sektion på FeudMaster.dk, så er svaret selvfølgelig “NEJ” til 6 point.