Dagens Wordfeud opgave 14. april 2012.

Hvad spiller du her?

Dagens opgave i Wordfeud

Endnu en gang var det Mogens Jensen, der fandt “løsningen”: “BETAK” lodret fra TW feltet og “K” til højre for “O”. En anden mulighed var “KABEL” til samme pointtal. Pudsigt nok dækker begge ordene TW feltet til højre lige godt. Der er præcis 8 ord, der har 6 bogstaver og som starter med “OK” og præcis 8 ord, der har 6 bogstaver og starter med “OL”. Her er der så senere en løser, der har fundet ud af, at man kan skrive “BLAKKET” /”DYB” midt på brættet. Det viser bare, hvor meget man egentlig skal se sig for, både når man laver opgaver og når man løser dem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>