Dagens Wordfeud opgave 13. april 2012

Hvad spiller du her og hvor spiller du det?

Dagens opgave i Wordfeud

Det bedste svar er “HYSTADE”. Svaret blev fundet af Bethina Oster. Det skal IKKE anbringes med “H” i stjernen, da det så kan forlænges med “N” eller “S” og give point til modstanderen lodret, måske endda gennem 1 eller 2 TW-felter. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange point det kan koste. Anbring det vandret, så “E” står i stjernen. Det ville være at foretrække, at “Y” stod i 5. kolonne, da det er den kolonne, der hænger sammen med DW felterne, men så kan man forlænge til “HYSTADENS” og “HYSTADERS” ind i DW feltet til højre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>