Dagens Wordfeud opgave 12. april 2012

Hvad spiller du her:

Dagens opgave i Wordfeud

Det bedste svar blev fundet af Mogens Jensen, Det “rigtige” svar (eller i hvert fald det vi valgte) var “KB”/”BYRET” lodret i højre side, men “KB”/”BRYNET” er også godkendt. “BYRET” er en anelse bedre, da det efterlader et “T” i TW feltet fremfor et “E”. Der er mange flere ord, der ender på “E” end på “T”, så “BRYNET” giver flere muligheder til modstanderen. “BYRET” gemmer også et “N” på hånden, som kombinerer godt med et “Z” til “ZEN”.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>