Vind bogen “Vind i Wordfeud” med “Ugens ord”

Som det vil være trofaste læsere bekendt, har vi gennem flere måneder kørt med “Dagens ord”. Nu starter vi i samarbejde med Turbine Forlaget Århus en konkurrence, der hedder “Ugens ord”, hvor du kan vinde vores nye bog: “Vind i Wordfeud”.

Hver mandag offentliggør vi et ord, og din opgave er så at spille det på et Wordfeud standardbræt, til så mange point som muligt. Den der har indsendt et skærmprint med det højeste pointtal på ordet søndag kl. 23.52 (vi går tidligt i seng) vinder bogen “Vind i Wordfeud”. Det er en betingelse, at der står “YOU PLAYED”  <ordet>  ”FOR < xx > POINT” på skærmprintet. Hvis der er flere, der har samme pointtal, så trækker vi lod om præmien. Vinderen offentliggøres hver mandag morgen og får tilsendt bogen “Vind i Wordfeud” direkte fra Turbineforlaget. Hver morgen kan du iøvrigt se, hvad det hidtil højeste pointtal er på ordet indtil nu, så du behøver ikke sende ind, hvis dit tal er under det hidtil højeste, men det havde du jo nok gættet.

Du vil måske undre dig over, at du ikke skal skrive  “ACCISE”, “PIZZA”,  ”COCTAILPØLSE”,”CHALUP”,  eller “RORSCACHPRØVE”, men som du jo kan se i vore artikler, er vi ikke tilhængere af kryptiske ord med svære bogstaver. Det er ikke ved hjælp af dem, man bliver en god Wordfeud-spiller, så det vil være forholdsvis korte ord uden svære bogstaver, vores konkurrence handler om. Det er jo heller ikke meningen, at du skal bruge tiden på at sidde og bytte bogstaver.

Skærmprintene skal indsendes til feud@feudmaster.dk med “Ugens ord” i emne-feltet. Husk at skrive navn og adresse, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen.

Præmien kan ikke byttes til kontanter. Det er sådan noget man skal skrive; der har Danske Spil det noget nemmere; de behøver ikke skrive, at præmien ikke kan ombyttes til varer.

Konkurrencen starter 9. april 2012

P.S. Man kan altså godt spille “PIZZA”, hvis man har en joker.