Wordfeudopgave til påsken: 4. april 2012

Hvad spiller du her? Og hvilket bogstav går gennem “*”?

Dagens opgave i Wordfeud

Du kan skrive dit forslag herunder eller på vores Facebook-side.

2 tanker om "Wordfeudopgave til påsken: 4. april 2012"

  1. Vi fik en del gode forslag “TYS”, “TYST”; “DYST”, “DYSTS”, “STUDS”, “TUS”. Vi foretrækker selv “DYST” med “Y” igennem “*”, da det er det bogstav, der er sværest at brodere videre på. “D” i “*” er en fejl, da det kan forlænges med “E” og “S” og give point for to ord gennem et DW-felt. “DYST” bruger begge dubletter og efterlader “SUT”, som kan skrives i enden af “DYST”. Man kan også skrive “DYSTS”, som jo giver pænt med point gennem DW-feltet, men vi foretrækker ikke at skrive for lange ord i starten; det er nok mest et smagsspørgsmål. Tak for alle svarene

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>